Vergeturile, o problema inestetica. Vezi cum poti sa-ti prepari singura un remediu eficient

Vergeturile, o problema inestetica. Vezi cum poti sa-ti prepari singura un remediu eficient
Data publicarii: 13 Februarie 2017

In incercarea de a pierde multe kilograme intr-un timp foarte scurt, multe femei cauzeaza un rau iremediabil pielii si uneori organismului. Dupa o dieta foarte stricta, pielea are foarte mult de suferit si semnul evident consta in aparitia vergeturilor.

Coapsele, gambele, fesele si abdomenul sunt cele mai frecvente locuri in care vergeturile, acele linii inestetice vinetii sau albe, isi fac aparitia. Vestea proasta este ca aceste vergeturi nu dispar niciodata cu adevarat. Le poti estompa, le poti ameliora aspectul, dar, adevarul este ca nu pot scapa de ele definitiv.

Daca si tu te confrunti cu astfel de probleme, trebuie sa stii ca nu ai de ce sa investesti sume considerabile in produse care iti promit ca te scapa de vergeturi.

Metoda optima de a trata vergeturile consta intr-o dieta echilibrata si o hidratare optima a corpului. Astfel, in loc sa investesti bani in creme si geluri este mai bine sa ii investesti in mancaruri sanatoase care iti ajuta pielea sa se regenereze.

Ca si in lupta cu celulita, si in tratarea vergeturilor este foarte importanta hidratarea, asa ca nu uita sa  bei opt pahare de apa pe zi.

De asemenea, este important sa ii furnizezi organismului vitaminele A, C si E, precum si zinc. Acesti nutrienti sunt responsabili de regenerarea celulara, procesul natural care te va ajuta in lupta cu vergeturile. Acesti nutrienti ii poti gasi in peste, salata, spanac, oua, fasole, semnite si nuci.

Pentru a ajuta din exterior la regenerarea pielii, in zonele afectate de vergeturi, poti incerca unele tratamente naturale.

Un astfel de tratament natural are la baza uleiul de masline si gelul de aloe vera. Pentru a prepara o lotiune foarte eficienta in estomparea vergeturilor ai nevoie de:

-    jumatate de cana de ulei de masline
-    un sfert de cana de gel de aloe vera
-    6 capsule de vitamina E
-    4 capsule de vitamina A.

Initial se amesteca intr-un castron vitaminele A si E si ulterior se adauga uleiul de masline si gelul de aloe.
Compozitia se amesteca bine, pana rezulta un compus omogen.
Lotiunea se aplica pe coapse, pe abdomen, pe fese si pe gambe, masand usor.

Un alt tratament eficient este cel pe baza de vitamina C.  Ai nevoie pentru a prepara acest tratament doar de vitamic C si zahar. Foloseste zaharul pe post de exfoliant, in zonele cu vergeturi, in timpul dusului. Prin exfoliere, cureti pielea de celulele moarte si incurajezi dezvoltarea de noi celule.

Dupa dus, ia doua tablete de vitamina C pisate marunt si amesteca-le cu o lingura de crema de corp obisnuita. Amesteca bine, pana cand particulele din tabletele de vitamina C se incorporeza perfect in lotiunea de corp. Aplica aceasta crema pe tot corpul, insistand in zonele cu vergeturi.
 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies