Tricks & tips pentru machiajul din spatele lentilelor!

Tricks tips pentru machiajul din spatele lentilelor!
Citeste mai mult despre: ochelari de vedere, machiaj, make-up tips
Data publicarii: 22 Octombrie 2013

Ochelarii permanenti de vedere iti dau batai de cap atunci cand vrei sa te machiezi? Nu stii ce culori, texturi sau tuse sa aplici? Nimic mai simplu! Cu doar cateva trucuri, vei putea sa realizezi rapid un make-up de zi demn de invidiat. Alege culori pline de viata si urmareste recomandarile noastre. Vei fi incantata de rezultat!

1. Daca porti ochelari de vedere permanenti nu inseamna, in niciun caz, ca trebuie sa-ti ascunzi frumusetea ochilor. Indiferent de culoarea si forma lor, un make-up bine realizat iti va pune in valoare liniile fetei si mai ales personalitatea.

2. Inainte sa aplici cosmeticele pentru ochi, acorda-ti cateva secunde pentru a analiza imaginea pe care ti-o dau lentilele si ramele ochelarilor. Unele dintre acestea pot mari sau micsora dimensiunea ochilor. In functie de acest lucru trebuie sa dezvolti strategia viitorului machiaj.

3. Trebuie sa te decizi apoi ce produse si tehnici doresti sa folosesti. Daca ti-ai ales o rama groasa si colorata, atunci mchiajul va trebui sa fie pe masura.

4. O alegere inspirata ar fi cosmeticele pentru ochi sub forma de crema. Ele te vor ajuta sa le aplici mai usor si mai unifrom. In plus, vei putea evita transferul de pudra de pe pleoape pe ochelari.

5. Makeup-ul ochilor implica foarte multa atentie si in ceea ce priveste paleta de culori. Opteaza pentru trei nuante delicate si care sa se asorteze cu tinuta si irizatiile date de reflexul lentilelor si rama. De obicei, nuantele cosmeticelor sunt grupate, insa in cazul in care esti, totusi, indecisa poti apela la sfaturile unui profesionist.

6. Incepe sa aplici un strat de machiaj din partea dreapta a pleoapei ochiului stang, retusand cu atentie spre coada acestuia. Aplica culori deschise in partea dreapta a ochiului si continua cu shade-uri un pic mai inchise catre mijlocul pleoapelor.

7. Dupa ce ai intins uniform fardul lichid va trebui sa ai in vedere ultima nuanta pentru "finisare". In functie de transformarea pe care ti-o confera lentilele ochelarilor vei ingrosa sau subtia tusele inchise de culoare. Daca marimea ochilor este diminuata in comparatie cu aspectul natural, atunci makeup-ul lor va trebui sa fie intarit cu o "codita" mai inchisa de fard.

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies