Topul celor şapte păcate de care femeile sunt mândre!

Topul celor şapte păcate de care femeile sunt mândre!
Citeste mai mult despre: pacate, femei, mandrie, Top
Data publicarii: 14 Decembrie 2015

Nimeni nu e perfect, aşa că, în loc să te simţi mereu vinovată şi să lupţi împotriva ta, mai bine te-ai resemna şi te-ai obişnui cu micile vicii: lenea, curiozitatea, lăcomia, orgoliul, bârfitul, risipa şi gelozia. Sau, mai bine, nu le-ai accepta?...

1. Lenea

De ce te-ai stresa tu să alergi de la muncă la sala de aerobic, când acasă te aşteaptă canapeaua şi serialul tău preferat? Stresul nu e deloc bun pentru ten, pentru că îl face tern şi vei avea riduri mai devreme. Ai mare grijă, însă, cum îţi aranjezi viaţa: cei din jur vor observa că eşti foarte comodă, că adori să stai degeaba şi se vor sătura repede de atitudinea ta. Fii leneşă, dar cu măsură şi nu pune la încercare răbdarea celor din jurul tău!

2. Curiozitatea

E mai bine şi mai plăcut să pui o mie de întrebări, decât să constaţi că mai erau amănunte pe care nu le-ai aflat. În acest fel, nimeni nu te poate acuza că nu te interesează soarta celor de lângă tine! Şi ce e atât de rău, până la urmă, în a răsfoi un pic jurnalul prietenei tale? Dacă eşti curioasă din fire, e de înţeles că nu prea te poţi abţine. Un sfat pentru tine, însă: fii cât mai discretă şi mai subtilă. Arată-te surprinsă de ceea ce afli, încurajează-ţi interlocutorul să îţi spună mai mult, dar nu exagera cu întrebările.

3. Lăcomia

Suntem binecuvântaţi că trăim într-o lume în care există atâtea restaurante bune, o mulţime de cofetării, aşa că de ce te-ai înfrâna tu de la atâtea delicii culinare? În plus, dacă mănânci bine, eşti cea mai fermecătoare şi mai voioasă persoană din lume. Partea proastă e că fiecare bucăţică de ciocolată în plus pe care o consumi se va aşeza pe burtica ta, formând colăcei de grăsime.

4. Orgoliul

Un pic de mândrie este benefică pentru ego-ul tău: ca să îi iubeşti pe ceilalţi, trebuie să te iubeşti pe tine, mai întâi. Dar după ce ajungi să te cunoşti şi să te iubeşti pe tine, nu uita să-i iubeşti şi pe ceilalţi! Dacă prietena ta arată foarte bine la o petrecere, nu te costă nimic să-i faci un compliment. Nu-ţi fie teamă că te pune în umbră pe tine, care eşti buricul pământului. Are şi ea dreptul să fie frumoasă.

5. Bârfa

E atât de bine să bârfeşti! Mereu găseşti ceva de vorbit cu fetele şi îţi place la nebunie să îţi petreci timpul întorcând pe toate feţele fiecare noutate. Ai grijă, totuşi, cui împărtăşeşti opiniile tale. Rişti ca unul dintre interlocutorii tăi să te pârască persoanei pe care o bârfeşti, iar lucrurile se pot complica.

6. Risipa

Shoppingul e o terapie anti-stres. Iar dacă îţi cumperi două rochii, trei bluze şi o pereche de pantofi cu un discount de 30%, economiseşti o groază! Hainele noi te fac să te simţi preţioasă, fericită şi cu poftă de viaţă. Shoppingul e bun pentru economie, fiindcă nu mai cheltuieşti bani aiurea la psiholog când ai o depresie. Dacă nu vrei să ai probleme în viaţa de cuplu din cauza micii tale pasiuni, uite un truc: de fiecare dată când pleci la cumpărături, nu uita să te întorci acasă cu un mic cadou pentru el, o pereche de şosete, o cravată, un tricou. Aşa, o să suporte mai uşor vestea că ţi-ai completat colecţia de pantofi cu încă trei perechi.

7. Gelozia

Cine nu ar fi geloasă dacă ar avea un bărbat atât de sexy, de amuzant şi de inteligent cum e al tău? Accesele tale de gelozie sunt dovezi de dragoste, de fapt, iar el trebuie să-şi dea seama, din crizele tale, cât de mult ţii la el şi să fie flatat. Ei bine, nu e chiar aşa. Nu-i face scene de fiecare dată când se uită lung după el o blondă voluptuoasă, dar nici să ţii în tine nu e ok. Găseşte o cale de mijloc: dacă te apucă o criză de gelozie, conştientizează asta şi încearcă să te calmezi, înainte de a-i spune şi lui ce te deranjează. El poate nu are nicio vină şi nu merită să-i faci scandal degeaba.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies