Top zece locuri in care iti poti intalni alesul

Top zece locuri in care iti poti intalni alesul
Citeste mai mult despre: intalniri, cupluri, relatii
Data publicarii: 23 Septembrie 2011

Esti singura si ti se pare din ce in ce mai dificil sa il intalnesti pe Fat Frumos? Lucrurile nu sunt deloc asa de disperate cum par la prima vedere. Noi am realizat un top zece cu locuri unde ti-ai putea intalni alesul.

1.    La birou – oricum este locul in care petreci cel mai mult timp, asa ca posibilitatea de a-ti intalni viitorul iubit aici nu este deloc exclusa. Asta daca nu lucrezi intr-un loc de munca doar cu femei. Exista totusi si anumite dezavantaje: In momentul in care totul s-a terminat, urmeaza sa te vezi cu persoana respectiva zi de zi. De asemenea, daca ai fost cu un coleg de munca si apoi te indragostesti de alt coleg, s-ar putea sa ti se puna o eticheta deloc magulitoare si chiar respectivul sa te priveasca fara prea multa ingaduinta.

2.    La biserica – Aici ai sanse sa intalnesti barbati cu intenii mai serioase si nu dispusi doar la un flirt. El va fi cel care va vedea „frumusetea ta spirituala”. Acum nu iti propunem sa te prefaci credincioasa daca tu nu ai o asemenea latura, pentu ca s-ar putea ca totul sa se duca de rapa, daca isi da sema ca esti o impostoare.

3.    La Super Market – In primul rand ca in acest fel ii vezi latura domestica. Daca ai putin noroc s-ar putea sa se priceapa si la gatit. O intalnire intamplatoare s-ar putea transforma intr-o prietenie si in discutii despre gatit, prietenia ar putea duce la cateva intalniri, iar intalnirile s-ar putea schimba intr-o relatia. Daca nu, poate macar in niste trucuri noi de scoatere a petelor de pe haine.

4.   La sala de sport – Da, este adevarat, cand esti la sala nu poti sa spui ca esti in forma ta perfecta si fermecatoare. Asta pentru ca nu te duci imbracata si machiata ca pe podium, iar sansele sa te vada in starea ta „naturala”  si fara „imbunatatiri” sunt maxime. Totusi exista cateva avantaje: daca cunosti un tip la sala, asta inseamna ca este preocupat de starea lui de sanatate si de felul  in care arata. Totul este sa nu fie prea preocupat.

5.    La bilbioteca – Daca esti preocupata de citit, ar fi dragut sa-ti gasesti un partener caruia sa ii placa acelasi lucru. Genul acesta de tipi stiu importanta mirosului unei carti. Probabil ca va stii importanta vorbelor cu incarcatura emotionala si va abunda in gesturi romantice.

6.    In club – Sigur, aceste intalniri sunt destul de dificile, pentru ca exista o „concurenta” destul de mare din partea altor femei dornice de parteneri si pentru ca barbatii se transforma in adevarti vanatori, iar interesul lor pentru o anumita femeie este de obicei pentru ceva pe termen scurt.
   
7.    Pe sadion – In acest fel vezi partea lui cea mai rea, mai ales in cazul in care pierde echipa lui favorita, asa ca nu ai surprize neplacute mai tarziu.

8.    La nunta – Aici lucrurile sunt simple, doar barbati disponibili sa fie, pentru ca in general vin cupluri si nu iti recomandam sa te dai la barbatul alteia pentru ca s-ar putea a te trezesti cu stricaciuni grave asupra tinutei si a coafurii. Plus ca este mai bine sa mergi dupa principiul "ceea ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".

9.    La cursuri – Chiar daca ai terminat scoala sau facultatea sunt tot felul de cursuri de care te poti apuca, dar ai grija sa nu fie genul de activitati care se adreseaza cu precadere femeilor, pentru ca s-ar putea sa te trezesti int-o clasa doar de fete.

10.    Pe internet – Totul este  nesigur, pentru ca nu stii cine se afla de partea cealalta a ecranului si informatiile pe care le obtii pot fi in intregime false. Asa ca ai mare grija cu cine intri in vorba si ce informatii despre tine dai.

Oricum, indiferent de sfaturile noaste, cel mai importat lucru este sa fii tu cea care ia decizii, neinfluentata de factori exteriori. Iti tinem pumnii sa il gasesti pe "Mr. Perfect" pentru tine!


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies