Top sapte tendinte la „Globurile de Aur 2011” – GALERIE FOTO

Top sapte tendinte la „Globurile de Aur 2011” – GALERIE FOTO
Data publicarii: 17 Ianuarie 2011

Toate vedetele au facut tot ce au putut sa iasa in evidenta si sa fie cat mai potrivit imbracate la „Globurile de Aur” in 2011. S-au remarcat cateva tendinte generale in care s-au incadrat mai toate celebritatile feminine.

Rochile albe – este destul de dificil de purtat, dar vedetele s-au riscat si bine au facut. Jennifer Lopez a ales o rochie de satin din colectia lui Zuhair Murad, pentru primavara 2011. Tanara actrita Hailee Steinfeld  a avut o tinuta foarte eleganta, semnata de Prabal Gurung. Gia Mantegna, arata foarte bine intr-o rochie cu aplicatii florale.

Tinutele verzi au facut si ele furori pe covorul rosu la "Globurile de Aur 2011". Angelina Jolie a purtat o rochie Atelier Versace, Mila Kunis a fost imbracata de Vera Wang, Catherine Zeta Jones de Monique Lhuillier, iar Elizabeth Moss a purtat o creatie Donna Karan.

Rochii stralucitoare
– Cea care a facut senzatie cu adevarat pe covorul rosu a fost Anne Hathaway. Actrita a optat pentru o rochie cu maneci lungi, model care cucereste din ce in ce mai mult teren la Hollywood. Totusi, chiar daca partea din fata a fost total acoperita, rochia i-a subliniat subtil formele, iar decolteul generos de la spate a fost de-a dreptul sexy, semnata de Giorgio Armani. Olivia Wilde a purtat o superba rochie Marchesa, iar Carrie Underwood a ales o rochie de la Badgley Mischka. Si Melissa Leo, de asemenea,  arata stralucitor intr-o rochie neagra acoperita cu paiete.

Culorile neutre  au fost si ele printre preferatele vedetelor Nicole Kidman a ales o rochie cu model asimetric , de la Prada. Michelle Williams a avut o creatie Valentino, bej, cu imprimeu floral. Dianna Agron a purtat o rochIe J. Mendel, in timp ce Julie Bowen a optat pentru o tinuta semnata de  designul Tadashi Shoji.

Rosu – In timp ce majoritatea au ales culori neutre, au fost si vedete care au indraznit sa poarte rochii rosii. January Jones a atras toate privirile cu o rochie cu franjuri si decolteu generos, de la casa Versace. Christina Hendricks si-a prezentat formele intr-o creatie Romona Keveza, iar Edie Falco a ales de asemenea rosul.

Tinutele pe un umar - De la Giorgio Armani, care a semnat rochia purtatA de Megan Fox, la creatia Lanvin purtata de  Julianne Moore, aceste rochii au fost unele dintre cele mai remarcate de pe covorul rosu.

Roz pal – nuanta delicata a trandafirilor a fost aleasa de Natalie Portman, Lea Michele, Scarlett Johonson si Megan Fox .

Niciun eveniment fara negru – cu siguranta nu putea lipsi de la o seara atat de important. Eva Longoria a stralucit intr-o rochie Zac Posen, in timp ce Halle Berry a fost foarte sexy cu o tinuta de la Nina Ricci. Julia Stiles a defilat pe covorul rosu cu o rochie eleganta si asimetrica, semnata de Romona Keveza. Si Jayma Mays a ales o rochie in stil art-deco din colectia Alberta Ferretti.

Vezi lista castigatorilor pe www.procinema.ro!

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies