Sexul in public: un lucru rusinos, de condamnat, sau poate deveni noua moda a verii? VIDEO

Sexul in public: un lucru rusinos, de condamnat, sau poate deveni noua moda a verii? VIDEO
Data publicarii: 16 Iunie 2011

"Caldura mare, monser!", ar zice nenea Iancu daca ar vedea cum le-a luat arsita mintile unora, astfel incat par sa nu mai tina seama de nimic si isi dau frau liber poftelor trupesti indiferent de loc. In mare sau pe acoperis, pe iarba sau la serviciu, imaginatia vedetelor sau a oamenilor obisnuiti nu are limite.

Cand mercurul urca in termometre, singele incepe sa clocoteasca, hormonii incep sa alerge lovindu-se bezmetici unul de celalalt, ultimele urme de decenta se evapora sub soarele torid si trupul nu se mai poate opune dorintei.

Cam asa s-ar putea explica aventura dezinhibata a lui Dudu Steel, actor XXX si iubitor de soare si de domnisoare bronzate. Acesta nu a gasit alt loc mai potrivit pentru a-si exprima sentimentele si pasiunea decit... acoperisul blocului.

In arsita verii si-au consumat pornirile patimase si cei doi B MARI ai showbizului mioritic... Bianca si Bote. Cu toate acestea, ei nu s-au cocotat pe vreun acoperis, ci au ales sa-si dea friu liber pornirilor sub nivelul marii. Simona Sensual si Nicu Maharu sint alti amorezi luati de valul inspumat al marii.

Posibil ca tot fierbinteala razelor solare sa fi fost de vina. La o asemenea colectie de momente intime in vazul tuturor, ai spune ca mondenii nostri s-ar simti intimidati de pernele, saltelele sau cearsafurile dormitoarelor proprii sau ale unei camere de hotel. Ti-ai putea inchipui ca se simt inhibati in intimitatea unei odai si ca nu vor altceva decit sa-si astearna iubirile pe unde apuca.

Nu va grabiti insa cu trasul concluziilor. Putini dintre ei ar fi incintati de ipotetica idee ca sexul sa fie, prin lege, liber in public. Cu sau fara o lege care sa permita afisarea rendez-vous-urilor in vazul tuturor, oamenii sint iubareti peste poate si nu ezita sa-si etaleze erotismul, atunci cand li se face pofta, indiferent de loc. Pe plaja din Vama Veche, de pilda.

Un lucru e sigur: imaginatie avem din plin. Iar daca intrebati vedetele, veti descoperi ca nici ele nu sufera de pudibonderie. Considera firesti placerile carnale si, fara a fi exhibitioniste, nu ezita sa-si satisfaca fanteziile in locuri cat mai incitante.

Pana la urma, oricat de emancipat, dupa unii, sau depravat, dupa altii, ar fi secolul in care traim, exista tot timpul unii pentru care pina si dragostea din casele noastre poate fi un lucru deranjant.

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies