Secretele nocturne de frumusete ale vedetelor - FOTO

Secretele nocturne de frumusete ale vedetelor - FOTO
Citeste mai mult despre: machiaj, sfaturi de frumusete, vedete
Data publicarii: 18 Ianuarie 2011

Se stie ca un somn odihnitor face minuni pentru ten, dar si pentru starea de spirit. Totusi, in afara de somn, vedetele mai au mici secrete nocturne de beauty care le ajuta sa fie in forma si sa arate stralucitor. Afla aici cum se trateaza vedetele noaptea ca sa arate splendid ziua!

Leighton Meester, vedeta din "Gossip Girl", spune ca secretul ei este baia de seara. "Baia este esentiala. Este ritualul meu de noapte. Nu conteza cat este de tarziu, cand vin acasa vreau sa ma bag in cada cu apa. E felul meu de a ma relaxa. Aprind lumanari si pun muzica", a marturisit frumoasa actrita.

La fel ca si Meester, Dita von Teese prefera o baie calda inainte de somn. "Intotdeauna fac o baie inainte sa ma bag in pat. Imi palce foarte mult asta".

Pe de alta parte, Ashley Greene se declara o fana a aromaterapiei. "Mereu pun ceva cu parfum de lavanda langa pat deoarece ma ajuta sa ma relaxez si miroase incedibil".

La randul sau, Taylor Swift marturiseste ca secretul pielii sale stralucitoare este crema de noapte si o hidratare intensa. "Seara ma demachiez si apoi aplic o lotiune hidratanta. Uneori si dimineata imi aplic tot crema de noapte pentru ca este foarte, foarte buna si actioneaza intens".

Jessica Simpson
prefera, in timpul noptii, cremele cu alge de mare. "Incerc sa dorm opt ore si folosesc produse La Mer", a declarat vedeta laudand calitatile hidratante si revigorante ale alegelor de mare.

Starleta Paris Hilton este de parere ca secretul unui chip luminos este hidratarea de aceea se straduieste ca in timpul zilei sa bea cat mai multa apa. "Beau multa apa in timpul zilei. Hidratarea este esentiala ca sa arati stralucitor", a mai spus vedeta.

Pe de alta parte, Mischa Barton a marturisit ca nu este un mare fan al cosmeticelor si ca foloseste inainte de culcare o lotiune hidratanta de fata si balsam de buze cu extract de trandafir.

Totusi, Kim Kardashian crede ca mai important decat ce iti aplici pe fata este pe ce iti pui capul. "Cred ca toate (fetele Kardashian n.r.) avem perne infatate in satin pe care dormim. Te ajuta sa nu te trezesti cu fata ridata".

Hayden Panettiere
este foarte stricta cand vine vorba de demachierea de seara si marturiseste ca niciodata nu se culca pana nu trece prin aceasta etapa de ingrijire. "Niciodata nu dorm machiata. Intotdeauna ma asigur ca nu mai am absolut nicio urma de machiaj pe fata", a dezvaluit actrita.


Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies