Se poarta parul scurt, tuns periuta. Cum ar arata Inna, Antonia, Corina sau Anna Lesko cu o astfel de tunsoare: VIDEO

Se poarta parul scurt, tuns periuta. Cum ar arata Inna, Antonia, Corina sau Anna Lesko cu o astfel de tunsoare: VIDEO
Citeste mai mult despre: Antonia, Anna Lesko, Corina
Data publicarii: 31 Decembrie 2013

Showbizul nostru ar putea furniza o surpriza totala. In timp ce barbati voinici ca Mihai Traistariu sau Razvan Ciobanu si-au facut implant de par, domnitele mondene ar putea renunta total la podoabele lor capilare. Asta ar insemna ca s-a terminat cu orele pierdute la coafor, cu banii aruncati pe sampoane si pe masti scumpe pentru par. Se pare ca noile tendinte in materie de coafura sunt tunsorile periuta.

Nu o spune vreun specialist in hair styling, ci o arata divele de la Hollywood, chiar pe covorul rosu. Cantareata Jessie J a intrat cel mai recent in gascA vedetelor rase in cap, asta dupa ce frumoasele Charlize Theron, Natalie Portman sau Demi Moore au demonstrat ca pot arata bine chiar si fara o coafura sofisticata. Iar showbiz-ul romanesc nu se lasa deloc mai prejos.

Specialistii au facut un top al vedetelor noastre pe care le-ar prinde un astfel de look... minimalist, iar in el se regasesc Antonia, Sore, Corina, Anna Lesko si Inna. Noi am facut un exercitiu de imaginatie, pentru a vedea cum ar arata acestea fara par.

Una dintre cele mai atragatoare artiste din showbiz, Antonia este cit se poate de feminina - atit ca aspect fizic, cit si ca stil vestimentar. Chiar si asa, cantareata recunoaste ca in timpul liber prefera tinutele rock, puternice, cu atitudine. Poarta frecvent bocanci si accesorii cu tinte, asa ca nu ar fi exclus sa isi completeze look-ul cu o tunsoare periuta.

De departe, insa, pe locul intai in topul 'vedetelor cameleonice' se numara Corina. De la lansarea in showbiz si pana acum, cantareata a trecut prin transformari spectaculoase, iar specialistii spun ca nu i-ar sta rau nici daca ar renunta de tot la podoaba capilara.

Daca ar exista si in Romania o gasca a vedetelor tunse periuta, asa cum exista la Hollywod, specialistii spun ca Inna ar face cu siguranta parte din ea.

Chiar daca a ramas fidela brunetului, de-a lungul anilor, Inna a incercat totusi mai multe coafuri. In urma cu un an, artista a postat pe profilul sau de socializare o fotografie in care avea o tunsoare a la Victoria Beckham, dar nu a facut vreun comentariu despre schimbarea de look, ba chiar a lasat loc speculatiilor.

Spectaculoasa este si aparitia lui Sore. Tanara din "LaLa Band" se numara printre putinele vedete din showbiz care au optat pentru par scurt, asa ca pana la tunsoarea periuta nu ar mai fi decat un singur pas.

Anna Lesko s-a remarcat si ea de-a lungul carierei cu un stil extrem de personal. Are trasaturi bine definite, pe care stie cum sa le puna in evidenta, drept pentru care, specialistii sunt de parere ca i-ar sta bine chiar si rasa in cap.

Pentru ca va mai trece, probabil, mult timp pana cand celebrele Charlize Theron, Natalie Portman sau Jessie J vor lansa moda cheliilor feminine si in Romania, specialistii ne spun care sunt tendintele in materie de coafura pentru sezonul urmator.
 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies