Saracele fete frumoase din telenovele - Voteaza-ti preferata! - GALERIE FOTO

Saracele fete frumoase din telenovele - Voteaza-ti preferata! - GALERIE FOTO
Data publicarii: 13 Martie 2012

In multe dintre telenovelele noastre preferate, protagonistele sunt fete sarace, provenite din cartiere marginase, dar fumoase si pline de calitati.

Desi se lupta cu rivale mult mai emancipate si mai bogate, fetele sarace din telenovele au dovedit lumii intregi ca pentru a fi o persoana minunata, nu ai nevoie de bani si ca frumusetea care conteaza este cea a sentimentelor. Iata cateva dintre cele mai celebre fete sarace din telenovele, care au fascinat o lume intreaga.

Cele mai sexy actrite de telenovele. Cum arata o diva latino dezbracata de inhibitii

1.    Lola Carrero, interpretata de  Danna Garcia.
Protagonista din « suflet ratacit », Lola s-a nascut intr-o familie saraca, a ramas orfana de mica, iar copilaria si-a petrecut-o suportand tiraniile matusii sale, pentru ca in final sa ajunga sa traiasca abandonata in cimitirul din sat. Totusi, ajunge sa fie iubita de cel mai atragator barbat venit in zona, iar iubirea o transforma intr-o tanara sigura pe sine, care atrage invidia tuturor rivalelor.

2.    Paulina interpretata de Gaby Spanic.
In telenovela « Uzurpatoarea »m Spanic le interpreteaza pe gemenele Paola si Paulina, identice din punct de vedere fizic, dar complet diferite in modul de a intelege si de a trai iubirea. Paola este frumoasa si egoista, iar Paulina trece prin clipe foarte dificile din cauza saraciei, a mortii mamei ei si a unei dezamagiri in dragoste. Cand e in joc iubirea lui Carlos Daniel, Paulina este cea care castiga.

3.    Matilde, interpretata de Adela Noriega.
In telenovela „Amor real”, saracia este cea care o determina pe mama Matildei sa o oblige sa se casatoareasca cu Manuel. Desi sufera din cauza unei casatorii fara iubire, Matilde ajunge sa se indragosteasca de Manuel si sa traiasca o poveste romantica de neuitat.

4.    Paloma, interpretata de Silvia Navarro.
„Vei fi a mea, Paloma” este povestea Palomei, o sarmana culegatoare de cafea, care se indragosteste de stapanul plantatiei pe care lucreaza. In pofida diferentelor sociale, Paloma si Diego traiesc o minunata poveste de dragoste cu aroma de cafea.

5.    Rosaura, interpretata de Marlene Favela. In „Pisica Salbatica”, Rosaura este o simpla vanzatoare. Se indragosteste de un barbat bogat, care nu stie de la inceput sa o aprecieze asa cum merita. Luptandu-se cu intrigile tesute in jurul sau, Rosaura ajunge o femeie puternica si bogata, dar mai ales iubita cu adevarat de alesul sufletului ei.

6.    Esmeralda, interpretata de Leticia Calderon. Desi cu sange nobil, Esmeralda creste oarba si saraca, intr-o coliba din apropiere de casa adevaratilor sai parinti. Chiar si dupa ce afla ca este fiica unui cuplu bogat, Esmeralda isi pastreaza simplitatea si modestia, dovedind ca banii nu aduc fericirea.

7.    Rubi, interpretata de Barbara Mori.
Rubi este una dintre cele mai celebre fete sarace din telenovele, insa ea nu este simpla si modesta, ci o femeie dominata de obsesia de a gasi un barbat cu bani. In pofida ambitiilor sale, cand cunoaste iubirea adevarata, Rubi descopera in sufletul ei dorinta de a trai din plin adevarata dragoste.

8.    Teresa, interpretata de Angelique Boyer. Teresa este o alta fata saraca si rea, dominata de ambitia de a avea bani. Inteligenta, seducatoare si foarte frumoasa, Teresa vrea sa intre in randul celor bogati cat mai repede. Desi este indragostita cu adevarat de vecinul ei de cartier Mariano care, la randul lui, o iubeste, cauta alti barbati care sa ii ofere banii si pozitia sociala dorita. 

9.    Marichuy, interpretata de Maite Perroni.
In telenovela « Iubire cu chip rebel », Marichuy este o tanara care la nastere a fost lasata de mama sa muribunda in grija unui preot. Desi intra in mai multe necazuri, Juan Miguel (William Levy) este mereu alaturi de ea, iubind-o si protejand-o.

10.    Marimar, Maria si Maria Mercedes, interpretate de Thalia.
Cele trei Marii interpretate de Thalia au intrat in sufletul telespectatorilor, cucerindu-i cu naivitatea lor si cu impresionanta capacitate de a iubi si de a depasi obstacolele. Toate cele trei personaje interpretate de diva mexicana sunt fete sarace, care se indragostesc de barbati cu o alta pozitie sociala, dar care, in timp, devin femei stralucitoare si de succes.


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies