Sapte trucuri ca sa arati mai slaba cu trei kilograme in poze

Sapte trucuri ca sa arati mai slaba cu trei kilograme in poze
Citeste mai mult despre: fotografii, sfaturi de frumusete, trucuri
Data publicarii: 25 Ianuarie 2017

Chiar daca suntem aproape perfecte…si de multe ori cu adevarat perfecte, intodeauna vrem mai mult. Uneori, este necesar sa apelam si la mici trucuri, care fie ne pun in evidenta  calitatile, fie ne mascheaza micile imperfectiuni pe care fiecare “le are in dotare”.

Daca vrei sa stii cum sa pozezi, avem cateva ponturi:

Pozitioneaza camera deasupra

Nu trebuie sa o pozitionezi foarte sus. Poti sa o tii deasupra capului sau sa o pui pe un raft care este mai inalt decat tine. Unghiul te va face sa privesti in sus, ceea ce iti va lungi gatul si iti va subtia considerabil corpul. Astfel, vei parea ca trasa prin inel.


Ai grija la pozitia capului

Modul in care tii capul face o mare diferenta privind aparitia ta in poze. Nu trebuie sa-ti tragi capul in spate, pentru ca asta iti poate face barbia sa arate prelunga sau poate crea senzatia de fata prea mare, chiar daca esti slaba. O pozitie a capului dreapta, orientata inainte, va corecta chiar si o barbie dubla si va face ca fata ta sa para perfecta.

Rasuceste-ti corpul

Pozitionarea corecta a corpului este un alt truc care te poate slabi in poze. Stai jos pe podea si  pastreaza coloana si umerii drepti, apoi rasuceste-te putin fata de lentila aparatului. In plus, poti sa te intorci in totalitate pe o parte sau poti pune un picior in fata celuilalt.

Suge burta

Acest truc este deja vechi, dar trebuie sa ai grija cum il folosesti! Este important sa ai o postura buna, cu spatele si umerii ficsi. Trebuie doar sa tragi putin burta in spate, dar nu exagera, astfel incat sa ti se vada coastele, pentru ca asta te va da de gol in fata privitorilor.

Fii atenta cum iti tii bratele

Le poti tine putin departate de corp, astfel incat partea de sus sa nu se miste dizgratios sau te poti roti trei sferturi fata de camera, punandu-ti mana pe sold. Nu vei arata doar senzuala, ci si slaba.

Poarta haine inchise la culoare

Nu toate trucurile implica pozitionare corpului. Felul in care te imbraci poate face diferenta. Daca porti haine mai inchise, te vor slabi instantaneu. Negrul nu se va demoda niciodata. Aminteste-ti si ca tipurile de haine pe care le porti conteaza, cele prea largi vor da impresia ca vrei sa ascunzi ceva, in timp ce hainele foarte stramte vor arata colacei care poate nici nu exista.

Alege coafura potrivita

Incearca sa le eviti pe cele cu parul foarte intins sau pe cele tip “ponytail”, ce implica parul tras pe spate. Cateva suvite de par in jurul fetei imblanzesc trasaturile si  redimensioneaza unghiurile aspre, care iti fac capul, gatul si umerii sa pare mai mari sau mai lati decat sunt.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies