Prima colectie vestimentara a designerului Adelina Ivan!

Prima colectie vestimentara a designerului Adelina Ivan!
Citeste mai mult despre: Adelina Ivan, fashion show, Zasha
Data publicarii: 26 Mai 2009

Adelina Ivan si-a prezentat la Athene Palace Hilton prima colectie vestimentara pe care o semneaza singura! Adelina a creat pana acum pentru Zasha, brand fondat impreuna cu Antonela Badita, ambele fiind absolvente ale Academiei de Arta, Facultatea de Design/Moda. Colectia dedicata sezonului toamna-iarna 2009, a fost transmisa LIVE pe acasatv.ro!

Colectia de debut a designerului Adelina Ivan sub propriul nume este una speciala, deoarece reprezinta un punct de intalnire intre arta si moda: o parte din materialele folosite sunt imprimate cu picturile Adelinei Ivan. Artista a absolvit Facultatea de Design la Academia de Arta Bucuresti si a lansat, in urma cu cinci ani, brandul Zasha, o linie de prêt-a-porter in serie mica, care se adreseaza unui public tanar, dinamic si cu imaginatie. Cu acest nou brand se acopera o zona de high-end fashion, care se adreseaza clientelor care pun pret pe individualitate si creatie artistica.


Partener media:
The One

In colectia de toamna-iarna 2009, siluetele create de Adelina Ivan sunt neobisnuite, dedicate fetelor si femeilor care prefera stilul urban si tin la originalitate. Daca rochitele negre pot fi purtate cu succes la evenimente care au loc seara, ducand cu gandul la siluetele feminine din filmele SF, cele pe fond alb par desprinse dintr-o carte de povesti, mai ales datorita manecilor voluminoase si a picturilor, care reprezinta de altfel singurele pete de culoare.

Noua colectie este o poveste clasica si moderna in acelasi timp, o colectie-spectacol care balanseaza intre opulenta si taieturi simple si care experimenteaza un alt tip de rafinament, unul foarte purtabil. Sursa de inspiratie a designerului a fost filmul  lui Fritz Lang, "Metropolis" (1927). Materialele folosite si stilul croiului formeaza un joc de transparente si texturi cromatice socante pentru cele care s-au obisnuit sa urmeze tendintele clasice, copiate din reviste sau dupa moda strazii. Marcajele umerilor, ale bustului si ale soldurilor conduc la crearea unei siluete ultra-feminine.

Evenimentul a adunat multe celebritati care au fost incantate sa remarce originalitate artistei. Andreea Esca a declarat ca i s-a parut o prezentare de moda reusita si ca a ales ca The One sa fie partener media pentru aceasta prezentare intrucat propunerile cu care vine Adelina Ivan sunt in tendinte si in acelasi timp originale, iar tinutele sunt purtabile. Ea a apreciat in mod deosebit rochitele albe pictate si manecile voluminoase. Andreea este familiarizata si cu produsele comercializate sub brandul Zasha si recunoaste ca i-au placut si acestea, dorindu-le fetelor sa creeze cat mai multe piese frumoase.

Adelina Ivan ne-a povestit ca a lansat acest nou brand pentru un alt tip de target decat cel caruia se adreseaza produsele comercializate sub brandul Zasha.  Tinutele din aceasta colectie sunt unicat si au fost realizate manual, cu insertii de pictura, gofraje – detalii care sunt mult mai complicat de realizat, decat cele specifice produselor in serie. Tinutele prezentate in colectie pot fi reproduse dupa dorintele fiecarei cliente in parte. Andreea Esca, de exemplu, a marturisit ca si-ar dori o rochita alba, dar doreste o alta lungime, care sa ii avantajeze mai mult silueta. Materialele folosite au fost naturale, pe baza de bumbac 100%, cu exceptia accesorilor.

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies