Mod de preparare
Aluatul: Amestecati intr-un castron faina cu praful de copt si cerneti-le. Adaugati restul ingredientelor si amestecati totul cu spiralele mixerului mai intai la viteza mica apoi la viteza superioara pana obtineti un aluat fin.
Pe masa de lucru, presarata cu faina, mai framantati putin aluatul (Tips: daca aluatul se lipeste, puneti-l in folie de aluminiu si lasati-l putin la frigider).
2/3 din aluat se ruleaza pe o tava rotunda (ø 28 cm) unsa cu grasime. Restul aluatului, se framanta cu lingura de faina, se ruleaza si se pune pe peretii tavii ca o banda inalta de max. 3 cm. Intepati aluatul de mai multe ori cu furculita. Se coace in cuptorul preincalzit, treapta 3-4, timp de 10 min.
Umplutura: Intr-un vas se pun branza, zaharul, sucul de lamaie si galbenusurile de ou si se amesteca bine cu mixerul. Se adauga apoi albusurile si smantana batute spuma.
Se adauga stafidele.
Compozitia obtinuta se pune peste blat si se baga la cuptor pentru inca 70 min.
Cuptor cu gaz: treapta 2-3
Cuptor electric cu aer cald: aprox. 160 grade
Timp de coacere: aprox. 70 minute
Recomandare: Dupa coacere, deschideti usa cuptorului si lasati pasca sa se raceasca in forma aprox. 20 min.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Pamantul, Soarele si tu 60 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 60 min
|
02:00 | Trei surori 150 min
|
04:30 | Acasa la romani 45 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|