PAIN IS NOT LOVE: "If my father had loved my mother, he wouldn't have beaten her and humiliated her!" - VIDEO

PAIN IS NOT LOVE: If my father had loved my mother, he wouldn t have beaten her and humiliated her! - VIDEO
Data publicarii: 25 Noiembrie 2011

ACASA a demarat in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate” campania “Durerea nu este iubire”, al carei scop este adoptarea unei legi speciale care sa-i pedepeasca exemplar pe agresori.

O tanara povesteste detalii cumplite dintr-o copilarie extrem de chinuita. Isi aminteste vag chipul mamei. Are acum 25 de ani, dar de cate ori se gandeste la trecut, se simte aceeasi fetita in varsta de sase ani, inspaimantata de tatal care ii bate fara mila mama.

Tabloul este cu atat mai tragic cu cat, biata femeie, suferea de cancer in ultima faza. "O lovea din placere", isi aminteste tanara care crede cu tarie ca daca mama ei nu ar fi fost batuta, ar fi trait mai mult.

In cadrul campaniei  “Durerea nu este iubire”, atragem atentia, prin aceste marturisiri tulburatoare, asupra pericolului in care se afla si copiii care asista la actele de violenta ale parintilor.

Copii precum aceasta tanara devin victimele colaterale ale unui razboi nejustificat, nedrept si inegal. Iar dramele mamelor se rasfrang de multe ori asupra lor, lasand urme adanci care nu se mai vindeca.

 Cand te gandesti la mama ta ce-ti vine in minte?
"Din pacate nu-i mai tin minte chipul, ii tin minte caldura pe care o avea fata de copiii ei,fata de mine si de sora mea si din pacate o asociez cu bataile pe care le primea. Aveam 6 ani acum am 25 dar din pacate o asociez cu violenta, cu lacrimi, cu durere".

Amintirile tinerei par franturi dintr-un film de groaza:
"Tin minte cateva episoade episoade pe care credeam ca le voi uita pana la varsta aceasta dar apar ca niste flashback-uri... o data am venit de la scoala,se auzeau tipete in casa, am intrat am vazut ca tata o sugruma pe mama cu sarma de gat... m-am urcat pe ceva mai inalt,am sarit in spatele lui, am inceput sa-l lovesc, sa-l trag de par sa-i zic sa o lase pe mama in pace. O lasa pentru ca probabil se saturase de atata bataie".

"Mama avea cancer la san, cancer in ultima faza... tata o batea direct in san ii dadea doar din placere probabil, o batea de fata cu copiii lui... tatal ne ruga sa plecam din incapere si sa nu ne uitam, sa-l lasam sa o bata... tipa la noi si ne ameninta cu bataia daca nu plecam din camera."

"M-am dus la tata i-am zis sa o lase pe mama in pace, mama era pe jos o batea cu picioarele in burta,cu picioarele in san, in sanul afectat...In momentul in care l-am rugat sa o lase pe mama in pace,m-a luat de par,m-a dus intr-o camera,a luat un cutit mi-a zis ca ma omoara si pe mine,ma taie si pe mine daca nu o las pe mama in pace...".

Nici nu e de mirare ca s-a bucurat cand tatal ei a murit. S-a simtit razbunata.
"La putin timp dupa revederea asta tatal meu... a intrat in coma alcoolica a murit intr-un sant ca un necunoscut, l-au gasit trecatori pe strada, l-au dus la morga si l-au inmormantat intr-un cimitir pentru necunoscuti... Cand am auzit ca a murit, poate ca nu e o chestie buna dar cred ca m-am bucurat, cred ca m-am simtit razbunata, nu am plans nu am avut nici o lacrima pentru el, mi-am dat seama ca a meritat , si-a meritat felul in care a murit...".

 "Dupa 19 ani inca mai simt, inca mai vad, am amintiri care par foarte vi iar mamele care isi lasa copiii sa vada asa ceva ar trebui sa se gandeasca ca desi ele sunt afectate fizic copiii lor sunt afectati psihic si nu trebuie sa vada asa ceva".

Nu uitati ca puteti semna pe site-ul acasatv.ro petitia pentru o lege speciala care sa pedepseasca agresorii si sa protejeze victimele. Pana acum, s-au strans peste 57.000 de semnaturi.


Daca aveti probleme in familie sau cunoasteti persoane care sunt agresate, ne puteti scrie la adresa durereanuesteiubire@acasatv.ro. Tot aici ne puteti scrie daca nu reusiti sa semnati. Pentru a semna petitia, cei din strainatate vor complete formularul de inscriere cu datele din pasaport.

Multe dintre povestile trimise de oameni care au suferit sau sufera inca din cauza agresorilor au fost publicate pe site-ul nostru.


CLICK AICI CA SA SEMNEZI PETITIA!

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies