(P) Ce articole vestimentare și accesorii merg cel mai bine cu o fustă plisată pentru un look complet?

(P) Ce articole vestimentare și accesorii merg cel mai bine cu o fustă plisată pentru un look complet?
Citeste mai mult despre: fuste plisate, fuste la moda
Autor: Alina Popa Data publicarii: 16 Februarie 2024

Ținutele cu fuste plisate reușesc să ofere un echilibru perfect între stilul stradal și cel elegant. Piese chic, mereu la modă și rafinate, astfel de fuste devin favoritele multor pasionate de modă. Sunt și o alegere versatilă, fiind capabile să ofere o varietate de stiluri și combinații. Dar ce piese și accesorii ar trebui să adaugi pentru a completa perfect acest look? Descoperă câteva sugestii ingenioase care te vor transforma într-o adevărată fashionistă.

Piese vestimentare și accesorii pentru un look casual, urban, elegant - ce alegi?

Fustele plisate și stilurile casual, urban sau elegant se împacă perfect. Însă pentru a crea ținute la modă, hainele și accesoriile trebuie să fie alese cu atenție. De exemplu, poți purta fuste plisate mini într-o ținută casual chic pentru o zi la facultate sau job. Optează pentru o nuanță neutră sau pastelată și poart-o cu o cămașă sau o bluză simplă, subțire, în culori complementare sau contrastante. Completează cu sau ghete pentru un look sofisticat și confortabil. 

O jachetă din denim sau bomber te vor ajuta să obții un look casual și relaxat. O geantă shopper sau o geantă cross-body sunt opțiuni practice și versatile pentru un look casual. Optează pentru bijuterii statement, precum coliere supradimensionate sau brățări colorate, pentru a adăuga un plus de personalitate ținutei tale.

În zilele călduroase de vară, dar și pentru ocazii ceva mai speciale, alege modele într-o nuanță vibrantă sau fuste dama - House Brand simple sau tip tenis în culori neutre. Asociază-le cu o bluză elegantă sau un top cu broderie și sandale cu platformă sau pantofi comozi. O jachetă din imitație de piele te va ajuta să obții un look chic. Iar o geantă baguette este accesoriul perfect pentru o ținută pretențioasă.

Pentru un outfit urban și la modă, poți purta o fustă plisată scurtă din piele ecologică, cu un tricou grafic și o jachetă de piele sau un sacou din blugi. Completează cu adidași sau botine pentru un stil casual-cool. Un rucsac sau o gheată shopper matlasată sunt alegeri versatile pentru completarea ținutei.

Cum să combini fustele plisate cu diferite accesorii?

Odată ce ai ales fuste dama midi la moda, asigură-te că optezi pentru accesorii care se potrivesc întregului ansamblu vestimentar. Ține cont de tipul de siluetă pe care îl ai și alege piese care te vor flata. Nu exagera cu accesoriile. Prea multe pot încărca ținuta și distrage atenția de la fusta plisată.

Piesele vestimentare și accesoriile au rolul de a completa o ținută și a conferi personalitate fustelor plisate. Bucură-te de versatilitatea acestei piese atemporale, optează pentru haine și accesorii care să completeze și să accentueze frumusețea unei fuste plisate și poartă-le cu încredere și stil.

Vezi și: Hanorac de damă cu glugă - Blog House

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    08:30 iBani
    30 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O nunta ca-n povesti
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 Eu, tu si cabana din munti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    02:45 iBani
    30 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Eu, tu si cabana din munti
    90 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies