Opt lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui niciodata iubitului tau

Opt lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui niciodata iubitului tau
Citeste mai mult despre: regimuri, cupluri, intim
Data publicarii: 28 August 2011

Dragostea este minunata pentru ca ii poti spune orice partenerului tau. Insa, exista anumite lucruri pe care niciun iubit cu respect de sine nu ar vrea sa le auda.

1. Nu il numi „baiatul mamei”

Desi majoritatea chiar sunt, nu este nevoie sa insisti pe aceasta tema. Pana la urma, mama lui este cea care l-a facut sa devina barbatul visurilor tale, asa ca arata mai multa intelegere, pentru ca si tu esti protectiva atunci cand vine vorba de parintii tai.

2. „Ai inceput sa chelesti”

Majoritatea tipilor chelesc odata cu inaintarea in varsta, iar in zilele noastre, acest proces are loc din ce in ce mai devreme.Pentru ei, rarirea podoabei capilare  echivaleaza cu pierderea masculinitatii. Nici tie nu ti-ar placea daca prietenul tau ar veni sa-ti spuna „hei, poate ar fi cazul sa mai slabesti”, nu?

3. „Trebuie sa discutam”

Atunci cand aud aceste trei cuvinte din gura partenerelor lor, barbatii se panicheaza instantaneu, iar antenele lor incep sa detecteze toate semnalele de pericol din atmosfera, chiar si atunci cand stiu ca nu au de ce sa se simta vinovati. Asadar, atunci cand ai ceva important de vorbit cu el, abordeaza-l altfel.

4. Nu ii vorbi de rau prietenii.

Chiar daca amicii sunt, in general, acel grup care il scoate „la o bauta”, unde de cele mai multe ori sunt prezente si femei, trebuie sa te abtii de la comentarii la adresa lor. Este ca si cum el ar dezaproba relatia cu prietenele tale – nici nu ai vrea sa auzi de asa ceva, nu?

5. „Tu niciodata nu...”

Niciodata nu ma scoti in oras / nu ma alinti / nu imi faci masaj / nu imi gatesti....” Stop! Inceteaza sa te gandesti intotdeauna la ce NU face iubitul tau, ci concentreaza-te pe lucrurile pozitive. De asemenea, nu generaliza – prietenul te-a surprins odata cu un gest romantic, dar nu poate face asta constant, asa ca daca ii spui ca nu face asta „niciodata” il vei determina sa renunte complet la orice gest.

 6. „Nu ma mai iubesti”.

Aceasta afirmatie menita pentru a-l face sa-ti dea dreptate intr-o cearta il va durea ca o sageata otravita infipta direct in inima. Foloseste-o daca vrei sa iti distrugi relatia, pentru ca spunandu-i acest lucru, il vei face sa se gandeasca ca poate chiar ai dreptate.

7. „Nu-i asa ca e frumusica?”

Aceasta este o intrebare la care orice tip istet stie ca nu trebuie sa raspunda, deoarece este o capcana: daca spun „nu”, femeile le reproseaza ca niciodata nu le dau dreptate, iar daca zic „da”, ii vor acuza ca se uita dupa altele.

8. „Fostul meu nu ar fi facut asta”.

Aici regula e simpla: nu il aduce absolut NICIODATA pe fostul tau in discutie, si totul va fi perfect. Ceea ce obisnuia sa faca sau nu fostul tau prieten, acum nu mai conteaza, pentru ca ai avut un motiv suficient de bun ca sa te desparti de el, asa ca nu are rost sa ii ranesti ego-ul iubitului tau.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies