Oana Ionita si Roxana Ionescu au facut striptease de 10 pe linie, iar Nicoleta Luciu a incins atmosfera la "Dansez pentru tine" GALERIE FOTO

Oana Ionita si Roxana Ionescu au facut striptease de 10 pe linie, iar Nicoleta Luciu a incins atmosfera la Dansez pentru tine GALERIE FOTO
Data publicarii: 24 Noiembrie 2012

Atmosfera din ce in ce mai tensionata la Dansez pentru tine, show-ul de la ProTv care se apropie cu pasi repezi de finalul celui de-al XIII-lea sezon.

Numarul perechilor ramase in concurs s-a injumatatit odata cu plecarea unei echipe extrem de indragite deopotriva de juriu si de public, Serban Copot si Valentinei Hainarosie, cei care au pierdut duelul in fata Nicoletei Luciu si a lui Attila Hainer.

Daca latino nu a dus lipsa de unduiri senzuale, atmosfera s-a incins de-a dreptul odata cu cel de-al doilea stil de dans, striptease. Max si Diana, colectionarii celor mai multor locuri I din editiile precedente, au fost prima echipa condamnata la duel. Juriul a fost nemultumit atat de salsa lor, cat mai ales de striptease.

“Mult prea rational pentru capacitatea mea animalica de-al intelege”, a spus raspicat Mihai Petre, cel care a continuat in aceeasi nota ironica: “Desi am petrecut multe ore in biblioteca, de data asta nu mi-a folosit la nimic. In seara asta vreau sa vad striptease”, a spus ferm cel mai temut jurat al competitiei visurilor de la ProTv.

Si striptease a vazut, atat el, cat o tara intreaga, la Roxana si George, dar, desi show-ul pus la cale de Cocuta a ridicat in picioare publicul masculin si a facut juratii sa dea 10 pe linie, notele maxime obtinute la aceasta proba nu i-a scapat de duel. Cocuta a intrat in ring la finalul dansului si, spre bucuria fara margini a barbatilor, a sarutat-o pe Roxana. “Uau! A fost un striptease in “trieche” care a iesit foarte bine”, a marturisit Wilmark, incapabil sa-si retina incantarea.

Grijuliu, Stefan Banica a mers sa ia temperatura juratilor, iar concluzia a fost una singura: atmosfera era incinsa, nu gluma. Bulversat de asa spectacol, prezentatorul a uitat sa spuna la timp STOP VOT!, iar Wilmark si Mihai Petre se intrebau unde urmeaza sa innopteze, constienti fiind ca au fost foarte generosi cu laudele la adresa frumoaselor participante care au lasat deoparte orice inhibitie.

Ca de obicei, si rezultatul acestui duel sta doar in puterea telespectatorilor, care, printr-un SMS trimis la 1322 sau un telefon pot salva perechea favorita. Cei care vor ca George si Roxana sa mearga mai departe trebuie sa trimita SMS la 1322 cu textul “Roxana” sau sa sune la numarul de telefon 0900.760.404, iar cei care vor ca Max si Diana sa continue competitia visurilor trebuie sa trimita SMS la 1322 cu textul “Max” sau sa sune la 0900.760.408. Ambele numere de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Oana si Ali au luat aseara “premiul I”, dupa ce “materia” striptease le-a adus 10 pe linie. Severa si foarte serioasa, ca orice profesoara care se respecta, Oana s-a dezlantuit pur si simplu pe ritmurile piesei “Satisfaction” a lui Benny Benassi. “Felicitari, bravo, cred ca ati satisfacut visul multor liceeni”, a spus Wilmark ghidus, afirmatie care a condus la un intreg schimb de replici amuzante referitor la filmul “Liceenii”, in care Stefan Banica a facut senzatie.

Mihai Petre a fost de parere ca a fost “un dans al dracului de bun… a fost ca la carte” si a dat 10, ridicandu-se de pe scaun, asa cum face ori de cate ori momentul artistic proaspat vazut ii starneste un sentiment de admiratie.

Ce sanse ar fi avut Cleopatra sa-i ia mintile lui Cezar daca ar fi concurat piept la piept cu Nicoleta Luciu? Greu de spus! Cert este ca prestatia Nicoletei si-a lui Hainer, o Cleopatra si-un Cezar dezlantuiti si din cale-afara de pasionali, a bulversat partea masculina juriului, a publicului si, cu siguranta, si a telespectatorilor. Wilmark nu a dorit sa comenteze neaparat miscarile vedetei, el a recunoscut sincer ca “a fost de ajuns ca Nicoleta Luciu a facut striptease”. 

Perechea a primit note mari si si-a asigurat un loc in finala emisiunii, din 7 decembrie.

Pe langa echipele concurente, in ringul visurilor au pasit Andreea si Cabral Ibacka si Minodora si sotul ei. Ambele cupluri, vizibil emotionate, au dansat pentru cazuri umanitare impresionante. Baletul emisiunii a umplut scena de culoare si veselie cu un moment de Bollywood, demonstrand inca o data, daca mai avea cineva vreun dubiu, ca membrii sunt maestri in orice stil de dans si ca se potrivesc manusa oricarei coregrafii. 

Saptamana viitoare aduce fata-n fata doua echipe care se afla pentru prima data la duel. Vestea a venit ca un trasnet pentru Max si Diana, cei care erau obisnuiti cu valuri de laude din partea juriului. Ei se vor confrunta cu Roxana si George, echipa care editia trecuta a scapat de duel ca prin urechile acului. 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies