"O noua viata"- prima telenovela muzicala romaneasca incepe ACASA  

O noua viata - prima telenovela muzicala romaneasca incepe ACASA
Data publicarii: 02 Februarie 2014

Din 2 februarie, de luni pana joi, de la 20.30! O noua viata- prima telenovela muzicala romaneasca!

“O noua viata”, prima telenovela muzicala romaneasca va avea premiera ASTAZI, 2 februarie, de la 20.30, zi in care acasa aniverseaza 16 ani!

Noua productie, care deriva din serialul de succes “Pariu cu viata”, vine cu un scenariu inedit, cu piese originale LaLa Band, cover-uri celebre, iar la inceputul si finalul fiecarui episod, telespectatorii vor urmari videoblog-uri cu membrii LaLa Band.

“Ioana se intoarce din strainatate, unde a fost plecata pentru studii. Cand ajunge acasa, afla ca i-a fost ascuns ceva grav”, spune Alina. “Andrei incepe O noua viata destul de increzator in fortele proprii, isi deschide un business alaturi de prietenii sai, relatia cu Ioana este una linsitita… insa lucrurile nu vor fi roz pentru prea multa vreme!”, o completeaza Dorian.

Adolescentii care au format LaLa Band in “Pariu cu viata” sunt acum niste tineri care incearca sa-si construiasca “O noua viata”.

Anca sufera de amnezie retrograda (pierderea partiala a memoriei) in urma unui accident de motocicleta. Vlad, iubitul ei, se invinovateste pentru accident si se ascunde de prietenii sai, de toata lumea. Ioana tocmai se intoarce de la un master facut la Paris si descopera ca familia i-a ascuns accidentul surorii ei, care nu o recunoaste. Andrei isi deschide un studio de inregistrari alaturi de Dima si Cristi si Ioana semneaza un contract pentru o cariera solo cu impresarul care fura brandul LaLa Band!

Vlad lucreaza la un depozit de la periferie alaturi de fostii sai colegi de trupa, Rafael si Jenel, care sunt implicati alaturi de Pavarotti in diverse “combinatii” periculoase. Monica e insarcinata si sta la Paris cu Ioana. Nu stie daca tatal copilului ei este Dima, sotul ei de care vrea sa divortze, sau barbatul care a violat-o. Sara are un contract cu impresarul Ioanei si accepta sa cante in noua formula a trupei LaLa Band, iar Bubu pleaca la studii in strainatate.

Traian, un barbat care ii rapise in trecut pe copii pentru a-i duce la fetita lui bolnava de cancer, a carei ultima dorinta era sa-si vada idolii, reapare in viata lor cerandu-le iertare.

In acest puzzle ale carui piese par ca nu se leaga, exista o eminenta cenusie care doreste sa distruga familia Anghel! El este Filip Marculescu, un avocat bogat, influent, fara scrupule, care vrea sa razbune destramarea familiei sale. Tatal lui Filip s-a sinucis dupa ce, acum 20 de ani, a fost compromis public, saracit si condamnat intr-un proces in care Sandu Anghel, in complicitate cu un senator, o judecatoare si un contabil au facut in asa fel incat toata vina sa cada asupra lui. Filip ii ataca pe toti membrii familiei Anghel, Anca, Ioana, Andrei, Mara, in moduri diferite, regizand problemele pe care acestia le considera ghinioane, destin, sau necazuri aparent fara legatura intre ele.

Va reusi Filip Marculescu sa distruga familia Anghel? Telespectatorii vor afla urmarind de luni pana joi, de la 20.30, prima telenovela muzicala romaneasca, “O noua viata”, ACASA!

Distributia:

Anca -Cristina Ciobanasu

Vlad -Vlad Gherman

Ioana -Alina Eremia

Andrei-Dorian Popa

Monica-Alexia Talavutis

Dima-Dima Trofin

Mara -Carmen Tanase

Traian -Bebe Cotimanis

Filip-Bogdan Albulescu

Sara -Sore Mihalache

Cristi-Rapha Tudor

Rafael Cercel-Levent

Sali Nae-Misu Calin

Tantica -Elvira Deatcu

Bunicul-Marin Moraru

Raluca-Adela Popescu

Bubu-Bubu Cernea

Jenel -Gabi Ciocan

Dana-Ana Baniciu

Tudor-Radu Valcan

Mia-Sara Posliusnic

Robert -Razvan Fodor

Mihaita -Bogdan Iancu

Vasile-Ion

Ion Pavarotti-George Secioreanu

George-Andrei Rosu

Vivi -Miruna Alexandra Manescu

Stefan -Matei Sorescu

Amalia -Alina Chivulescu

Tania-Marina Neagu

Lara-Miruna Iova

Edi-Stefan Hitruc

David -David Hences

Sorana-Sorana Pacuraru

Sandra-Naftanaila Alexandra

Bobo-Alex Nicolae

Matei-Silviu Stanescu

Alice-Stefania Popescu

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies