Mihaela Runceanu, o doamna de poveste pentru care inca se mai varsa lacrimi de durere FOTO&VIDEO

Mihaela Runceanu, o doamna de poveste pentru care inca se mai varsa lacrimi de durere FOTO VIDEO
Data publicarii: 15 Mai 2011

Mihaela Runceanu ar fi implinit 56 de ani in acest an. Parintii artistei varsa lacrimi amare si azi. Nu se pot mangaia deloc, stiind ca bucuria vietii lor a fost rapita din aceasta lume intr-un mod atat de crunt! Povestea ei a fost spusa in editia de duminica, 15 mai a emisiunii "Doamne de poveste", de la 16:30!

O adevarata doamna de poveste, un simbol al muzicii usoare romanesti, o artista al carei talent i-a ajutat si pe alti artisti sa devina buni si cunoscuti in meseria lor!

Mihaela Runceanu - destinul tragic al unui idol!

A trait frumos, i-a incantat pe toti cei din jur cu vocea ei iar moartea ei a socat o tara intreaga. Mihaela Runceanu a fost, fara indoiala, idolul unei generatii, iar disparitia ei brusca a lasat urme adanci in constiinta publicului. Intr-un  material filmat chiar de ziua de nastere a cantaretei, pe 4 mai, reporterii emisiunii au stat de vorba cu mama Mihaelei, cea care i-a dat viata si pentru care fiica ei va trai vesnic, in amintire.

“Imi aduc aminte cand era la Mamaia sau ma rog pe unde mai era ea cu muzica si-mi zicea: “Mai mamica nu stiu, tu ai emotii si imi transmiti si mie. Cand stii ca eu trebuie sa intru in concurs tu sa-ti faci asa, o preocupare, sa te joci cu un copilas, sa iesi undeva la o plimbare, sa stai cu cineva la o cafea ca sa nu stai sa te gandesti la mine”, marturiseste cea care i-a dat viata Mihaelei Runceanu

Sunt permanent cu ea in gand, dar permanent, indiferent de ce probleme as avea sau discut cu cineva sau dorm, sau ce fac, eu sunt cu ea si am melodiile ei, de foarte multe ori franturi din melodile ei imi vin asa in ureche, in minte”, spune Elena Runceanu.
 
Pentru parintii Mihaelei Runceanu disparitia brusca a fiicei lor a fost un mare soc: “Am vorbit chiar seara cu ea si ii iesise discul, era foarte fericita. Am venit seara obosita, sotul meu a venit si el tarziu de la serviciu, poate ca daca plecam in seara aia la Bucuresti, poate ca trecea momentul, trecea ceasul rau. Nu stiu, poate ca as fi salvat-o, dar nu a fost. Dumnezeu  nu i-a dat nici o sansa!”, spune resemnata, in premiera pentru “Doamne de poveste”, Elena Runceanu.

Confesiunea unei mame continua in cel mai dur mod cu putinta. “Chinuita a murit si asta ma framanta si ma inspaimanta, Doamne zic ca daca murea de o boala, aveam grija de ea, o mangaiam, eram langa ea, dar asa singura…”.

Dincolo de suferinta unei mame ramane multumirea ca, atat cat a fost, Mihaela Runceanu a fost un copil dorit, un talent indiscutabil, o femeie adevarata. “Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit-o, mi-a daruit un copil de la care am simtit multa iubire, multa afectiune, am simtit ca vrea sa faca bine, ca ii place frumosul , ii place prietenia, nu stiu, a fost un copil minunat”, spune Elena Runceanu despre cea care  a lasat generatii care fredoneaza in hituri precum “De-ar fi sa vii” sau “Sa fim copii”.

Emisiunea a fost difuzata si LIVE pe site-ul nostru!

Vezi mai jos cateva dintre cele mai cunoscute melodii ale ei!

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies