Maria Tanase si Anastasia Soare - doua doamne de poveste care au facut Romania celebra peste hotare

Maria Tanase si Anastasia Soare - doua doamne de poveste care au facut Romania celebra peste hotare
Data publicarii: 10 Octombrie 2010

In editia de duminica, 10 octombrie, a emisiunii “Doamne de poveste”, Olivia Steer a adus un elogiu unor femei care au reusit, prin voce si prin maiestrie, sa faca Romania cunoscuta in intreaga lume - Maria Tanase si Anastasia Soare.

Echipa aflata in spatele productiei “Doamne de poveste” a muncit saptamani in sir pentru a realiza portretul “privighetorii” cantecului romanesc-Maria Tanase. Intr-un interviu emotionant Ionel Tudorache, copilul din flori al lui Farimita Lambru, a povestit, in exclusivitate pentru “Doamne de poveste”, detalii  legate de iubirea secreta dintre cei doi.

Cristian Troncota, decanul Facultatii de informatii din Bucuresti, a destainuit, in exclusivitate la “Doamne de poveste”, detalii picante din viata secreta a Mariei Tanase, din cariera ei de spion de legatura. Duminica, de la 17:30, in premiera profesorul a spus cum seful serviciilor secrete de atunci i-a propus cantaretei sa spioneze pentru Romania.

Maria Tanase a fost aleasa tocmai pentru ca era o femeie care deschidea multe usi, ea fiind persoana de legatura cu seful serviciilor secrete ale Marii Britanii si, din aceasta postura, a ajutat foarte multi romani in al doilea razboi mondial. In plus Cristian Troncota sustine ca una dintre barfele vremii vorbea si despre o legatura sentimentala intre “privighetoarea” muzicii romanesti si seful serviciilor secrete romanesti.

Olivia Steer le-a prezentat celor de ACASA un portret amplu al marii cantarete, marturii in premiera despre ultimele zile ale Mariei Tanase destainuite de baritonul Dan Iordachescu, cel care i-a fost unul dintre iubiti, mai tinar cu 20 de ani decat ea. Reconstituiri artistice si imagini de arhiva document se regasesc intr-un reportaj exceptional despre viata mai putin cunoscuta a “privighetorii” cantecului romanesc - Maria Tanase.

Plecata de ani buni din Romania, Anastasia Soare a cucerit Hollywood-ul cu maiestria ei primind titulatura de “regina sprancenelor”. Staruri precum Penelope Cruz, Madonna sau Sharon Stone i-au trecut pragul salonului si i-au devenit prietene. Alaturi de Nadia Comaneci, Ilie Nastase sau Gheorghe Hagi, Anastasia Soare face parte dintre romanii care si-au facut un nume in strainatate.

“Regina sprancenelor de la Hollywood” s-a declarat un fan al emisiunii “Doamne de poveste”, si-a deschis usa casei sale din Beverly Hills pentru telespectatorii ACASA si a povestit despre viata sa in lumea stralucitoare a Hollywood-ului. Cu sinceritate Anastasia a povestit despre greutatile pe care le-a intampinat pana a reusit sa ajunga in top, in lumina reflectoarelor. In prezent Anastasia are propria ei linie cosmetica si peste 100 de magazine de desfacere in toata lumea.


Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    135 min
    04:15 Doctorul casei
    60 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies