Madalina Anea si Paul Diaconescu - protagonisti in noua telenovela de la ACASA, “Ingeri pierduti”, alaturi de Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu

Madalina Anea si Paul Diaconescu - protagonisti in noua telenovela de la ACASA, Ingeri pierduti , alaturi de Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu
Citeste mai mult despre: ingeri pierduti
Data publicarii: 11 Iulie 2013

Frumosi, talentati si carismatici, Madalina Anea si Paul Diaconescu, doi tineri actori care au terminat recent UNATC-ul, promit sa cucereasca telespectatorii ACASA cu rolurile interpretate in telenovela “Ingeri pierduti”, care reprezinta totodata debutul lor intr-o productie de televiziune.

Madalina Anea si Paul Diaconescu, tinerii actori care au atras simpatia si aprecierea publicului prin rolurile din lungmetrajul “Mamaia”, formeaza a doua pereche de protagonisti din telenovela “Ingeri pierduti”,      (https://www.facebook.com/telenovelaIngeriPierduti) alaturi de Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu.

Madalina Anea o interpreteaza pe Ana, o adolescenta care incearca sa isi tina unita familia dupa plecarea mamei in strainatate. Problemele pe care le intampina o maturizeaza, insa ea nu-si pierde visurile si optimismul:

„Ana este un personaj foarte frumos si complex, o tanara care s-a maturizat fortat din cauza problemelor aparute, dar care, in acelasi timp, si-a pastrat copilaria si naivitatea. O preocupa tot ce se intampla celor din jurul ei, vrea sa preia toate greutatile celor dragi si sa le rezolve singura, uitand ca are doar 19 ani si ca are dreptul la distractie si fericire”, spune Madalina Anea.

Tudor, personajul interpretat de Paul Diaconescu, este un baiat simplu, cu principii de viata corecte, care se straduieste sa razbata in viata de unul singur: “Crescut de un tata interlop si in lipsa unei mame, Tudor a experimentat viata dura din spatele blocurilor, in care doar cei puternici supravietuiesc. Tudor are un fond uman bun, nealterat de lumea vicioasa in care a crescut, dar nu este nicidecum un naiv neputincios. De mic a fost pasionat de masini si tehnologie, iar acum Tudor detine un atelier auto”, spune Paul Diaconescu.

Pentru a reda cat mai bine povestea personajelor, Paul Diaconescu a slabit 11 kg, iar Madalina Anea s-a facut blonda si s-a tuns scurt: “Mi s-a parut potrivit look-ul acesta simplu si mai baietesc, deoarece Ana nu are timp sa se gandeasca la aspectul fizic”.
Desi au urmat cursurile aceleiasi universitati, Madalina si Paul s-au cunoscut abia la filmarile pentru lungmetrajul “Mamaia”, iar in timpul filmarilor pentru „Ingeri pierduti” s-au indragostit si au inceput o relatie.

“Prietenia noastra s-a transformat intr-o frumoasa poveste de dragoste. Intre noi este o chimie puternica, ne completam reciproc si suntem foarte indragostiti unul de celalalt. Paul este foarte atent cu mine si ma surprinde mereu cu flori si mici surprize”, marturiseste Madalina Anea.

“Ne-am cunoscut la castingul de la “Mamaia”, ne-am imprietenit la repetitiile de la telenovela “Ingeri pierduti” si ne-am indragostit la filmari, dar eu m-am indragostit de Madalina din prima zi cand ne-am cunoscut. Am putut sa rasuflu usurat abia de cand suntem impreuna!”, marturiseste Paul Diaconescu.

Care este pretul pe care trebuie sa il plateasca Ana (Madalina Anea) si Tudor (Paul Diaconescu) pentru visurile lor? Cine si ce le va pune la incercare povestea de dragoste? Cum vor trece peste toate problemele care apar si le umbresc anii adolescentei? Telespectatorii vor afla urmarind "Ingeri pierduti", noua telenovela romaneasca care va avea marea premiera in aceasta toamna, acasa!

Madalina si Paul se iubesc si in viata reala!

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies