Lucruri pe care le pot face femeile, dar nu si barbatii

Lucruri pe care le pot face femeile, dar nu si barbatii
Citeste mai mult despre: dans, girls only, machiaj, sarut, www.protv.ro
Data publicarii: 18 Februarie 2011

Exista multe lucruri pe care femeile le pot face insa din pacate, barbatii nu. Mai jos puteti vedea cateva lucruri care le sunt acceptate femeilor, dar nu si barbatilor heterosexual.

Atat barbatii, cat si femeile sunt liberi sa faca tot ce le trece prin cap, dar de multe ori normele sociale ii impiedica. Femeile pot detine jucarii sexuale Cati barbati cunosti care sa fie mandri ca detii jucarii sexuale? Din diverse motive femeile intampina dificultati in a se satisface, in timp ce majoritatea barbatilor isi folosesc mainile.

Femeile nu se mandresc cu jucariile lor in public pentru ca ar fi un pic jenant sa faca acest lucru. Insa in cercuri restranse, prieteni sau potentialii parteneri sunt destul de iertatori cu femeile care au propriile jucarii sexuale. Din pacate pentru barbati nu este valabil acelasi lucru.

Femeile pot purta haine barbatesti la serviciu

Femeile au luptat dintotdeauna cu dreptul de a purta pantaloni. De-a lungul timpul au trecut peste multe obstacole, cum ar fi prejudecatile ca o femeie care poarta haine barbatesti este considerata lesbiana, insa cu timpul toate acestea au fost acceptate de societate. In momentul de fata nu este nicio problema daca o femeie poarta pantaloni si sacou. In schimb daca un barbat poarta haine create pentru femei este etichetat ca travestit.
Desigur, mare parte a lumii occidentale este deja obisnuita cu ideea de a vedea travestiti pe strada, insa acest lucru nu ii opreste pe unii sa ii priveasca ciudat si mai ales sa-i judece.

Femeile se pot saruta intre ele

Desigur, multe tari sunt ostile cand vine vorba de homosexualitate in toate formele sale, dar pe parcursul ultimelor decenii modul de viata homosexual a devenit mai tolerat. Multe femei recunosc ca s-au sarutat cu o femeie intr-un cadru public. Daca o femeie poate sa-si recunoasca fapta... la barbati este un pic mai dificil. Daca un barbat ar face acelasi lucru este clar etichetat a fi gay.

Femeile pot dansa impreuna, doua cate dou

Dansul este o forma minunata de auto-exprimare. Revenim la aceeasi idee: imaginati-va ca mergeti la o petrecere unde doua femei danseaza un blues impreuna, si apoi faceti acelasi lucru, dar in loc de doua reprezentante a sexului frumos, sunt doi barbati. Ei bine? Ce parere aveti? Desigur, din start sunt etichetati a fi ciudati si gay. Bineinteles, barbatii heterosexuali nu se ating intre ei, deoarece este posibil sa se lase cu bataie si acest fapt intareste afirmatia de mai sus.

Femeile isi pot face complimente intre ele.

Femeile se pot complimenta, in public, fara nicio problema. In schimb barbatilor heterosexuali nu le este "permis" sa-si faca complimente intre ei, mei ales in public. De ce? Pentru ca, din nou, gura lumii poate spune ca au apucaturi de gay.

Femeile se pot machia

Femeile nu intampina nicio problema cand vine vorba de make-up, ba mai mult sunt foarte apreciate si incurajate sa faca acest lucru. Machiajul efectiv iti schimba infatisarea, iti acopera defectele, iar barbatii apreciaza acest lucru la o femeie. Din pacate, femeile nu apreciaza acest lucru la barbati, probabil nicio femeie nu si-ar dori sa aiba un barbat care ii face concurenta la cumpararea produselor de make-up. Si, bineinteles, pe strada barbatul machiat este din nou catalogat a fi homosexual, in ciuda faptului ca pe piata au aparut produse de make-up destinate lor. 

Afla si lucruri pe care le pot face doar barbatii - sau, in orice caz, le pot face mult mai bine decat femeile!


Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies