La Povestiri adevarate: Prezentarile de moda, cu sau fara haine ecologice, aduna toata lumea buna

La Povestiri adevarate: Prezentarile de moda, cu sau fara haine ecologice, aduna toata lumea buna
Data publicarii: 11 Octombrie 2008

Indiferent de ce se scrie în presă, că este vorba despre dezvăluirea unor secrete sau pur şi simplu bârfe, vedetele continuă să facă ceea ce ştiu mai bine: să strălucească!

O demonstraţie de acest fel a avut loc la un eveniment monden. Toată suflarea celor frumoşi, celebri şi bogaţi a fost prezentă acolo. Cu mic, cu mare, de la cântăreţi la oameni politici, vedetele au arătat cât de mult le pasă de soarta planetei.

Nu e prima oară când vipurile se strâng pline de curiozitate să schimbe zâmbete şi politeţuri la o prezentare de modă. Colecţii de toamnă-iarnă s-au mai văzut, dar, ceea ce a fost mai deosebit la prezentarea Clarei Rotescu a fost faptul că a demonstrat că poţi fi în trenduri şi în hăinuţe ecologice.

Toată lumea ştie că morcovii şi roşiile de la ţăranii din piaţă sunt mai „bio” şi mai „eco” decât cele din supermarketuri. Ecologia le-a cucerit şi pe vedetele noastre cât ai spune „verde” şi ai zice că a devenit ea însăşi o modă. Ca să arate cât de mult le pasă şi cât de mult iubesc mediul, vipurile au primit în dar câte o bicicletă cu care să dea un exemplu tuturor că e mai sănătos pentru întreaga planetă să mai laşi maşina acasă.

Valentina şi Cristian Boureanu, Luminiţa Anghle, Claudia Neghină, Monica Columbeanu şi chiar Mircea Solcanu au recunoscut că ar merge cu bicicleta mai des pentru a reduce poluarea şi pentru că este sănătos să faci mişcare.

E toamnă şi lumea vrea să ştie ce se poartă, aşa că evenimentele de modă se ţin lanţ. Cătălin Botezatu are o experienţă vastă în îmbrăcarea modelelor de pe podium şi asta se vede şi în vestimentaţia sa. Celebrul creator străluceşte în hainele sale pline de etichete ale altor designeri, străini şi mai renumiţi...

Când auzi Swarovski şi euro e clar că eşti la un eveniment monden, iar la astfel de manifestări e imposibil să nu auzi vreo bârfă nouă. Nici o ştire, nici un zvon, nici o bombă de presă nu scapă de comentariile vedetelor.

La o prezentare de modă găsim multe vedete, dar prezenţele unora ne pot lua prin surprindere. Relaxat, binedispus şi plin de eleganţă, Cristian Ciocan, purtătotul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, nu a scăpat din ochi nici o piesă a colecţiilor de pe scenă. Nu se ştie dacă le păzea, dacă urmărea vreo infractoarea sau dacă se afla acolo din pură pasiune pentru modă.

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies