Iubire si onoare a fost vanduta de MediaPro Distribution in tari din intreaga lume

Iubire si onoare a fost vanduta de MediaPro Distribution in tari din intreaga lume
Data publicarii: 03 Februarie 2011

MediaPro Distribution, distribuitor global exclusiv al celei mai recente telenovele romanesti de succes, "Iubire si onoare", a vandut serialul in tarile latino-americane, Statele Unite ale Americii si o parte din tarile africane, informeaza un comunicat.

"MediaPro Distribution a vandut telenovela romaneasca «Iubire si onoare» in toate tarile din America Latina, Statele Unite ale Americii, precum si in tarile vorbitoare de limba franceza din Africa si departamentele si teritoriile franceze de peste mari (Département d'outre-mer - Territoire d'outre-mer). De asemenea, negociem alte vanzari cu distribuitori locali si canale TV din Asia (Indonezia, India si Filipine), iar serialul va fi difuzat in curand si in tarile vecine din Europa de Est", a declarat Anca Truta, director general al MediaPro Distribution, companie a CME.

In ultimii ani, telenovelele romanesti si-au asigurat o pozitie importanta pe piata internationala de gen, serialele MediaPro Pictures fiind vandute in mai multe tari.

Telenovela "Inima de tigan" a fost vanduta in Turcia, Bulgaria, Ucraina, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina, Slovacia, Slovenia, Croatia, America Latina (Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Cuba, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay, Venezuela) si in Statele Unite ale Americii.

Un spin-off al serialului "Inima de tigan", "Regina", un alt succes al producatorului roman, a fost vandut in Slovacia, Serbia, Muntenegru si Slovenia.

Pe de alta parte, serialul romantic "Ingerasii" a fost vandut in Cehia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Iran, America Latina (Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Cuba, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay, Venezuela) si in SUA.

De asemenea, prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea" a fost vanduta in Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina, Macedonia, Polonia, Slovacia si Ucraina.

Telenovela "Lacrimi de iubire" a fost vanduta in Moldova, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina, Macedonia, Bulgaria si in tarile din Comunitatea Statelor Independente (CIS) - Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kargazstan, Rusia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan, Estonia, Lituania si Letonia.

Totodata, serialele "Iubire ca in filme", "Razboiul sexelor" si "Pacatele Evei" au fost vandute in Moldova, in timp ce "Aniela", prima telenovela romaneasca de epoca, a fost vanduta in Slovacia, iar "Daria, iubirea mea" a fost vanduta in Moldova, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina si Macedonia.

Pe de alta parte, serialul "Doctori de mame" a fost vandut in Serbia si Muntenegru.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies