Frumuseţe naturală vs. corecţii cu bisturiul: Tu ce preferi?

Frumuseţe naturală vs. corecţii cu bisturiul: Tu ce preferi?
Data publicarii: 27 Ianuarie 2009

Dacă îţi permite buzunarul, te poţi transforma în oricine vrei tu. Fiecare părticică a corpului tău poate fi modelată după standardele mai mult sau mai puţin sănătoase ale societăţii.

Saloanele de piercing şi tattoo prosperă, la fel şi cabinetele de chirurgie plastică. Milioane de oameni din întreaga lume apelează la aceste proceduri pentru a-şi îmbunătăţi look-ul.

Liposucţia, operaţiile de mărire a sânilor şi liftingurile faciale sunt în mare vogă! Vedetele trebuie să se menţină la înălţimea standardelor lumii strălucitoare, dar dure, în care trăiesc, iar oamenii de rând devin tot mai nefericiţi, tot încercând să atingă perfecţiunea întruchipată de ele.

Botoxul, injecţiile cu colagen, tratamentele cu laser pentru ten, machiajul permanent, peeling-urile chimicale şi îndepărtarea părului devin proceduri tot mai simple, mai accesibile şi mai populare.

Multe fete îşi doresc deja cadou de majorat o pereche nouă de sâni. Accesibilitatea chirugiei estetice va face minuni pentru generaţiile viitoare. E de bine, e de rău? Aproate toţi oamenii au, la un moment dat, probleme cu stima de sine şi cu încrederea. Se poate rezolva această problemă psihologică cu ajutorul bisturiului? Unii cred că da şi devin dependenţi de aceste proceduri.

Acum ceva timp, trista poveste a unei femei din Coreea de Sud a făcut înconjurul lumii. Hang Miroku, de 48 de ani, obsedată de felul în care arată, s-a mutat din ţara sa în Japonia, pentru că doctorii din ţara ei au refuzat s-o mai opereze. Femeia a apelat la nenumărate proceduri pentru a-şi îmbunătăţi faţa şi era convinsă că, cu fiecare injecţie, devine tot mai frumoasă. După o perioadă de stat în Japonia, Hang s-a întors acasă, unde nici măcar părinţii ei nu au mai recunoscut-o.

Nu a putut rezista multă vreme fără injecţii de silicon, aşa că a căutat un doctor care să o ajute să devină „şi mai frumoasă” până l-a găsit. Acesta i-a dat acasă o seringă şi câteva doze de silicon, să şi le facă oricând simte nevoia. După ce siliconul s-a terminat, lui Hang i s-a părut că parcă tot ar mai avea nevoie de un pic de „lifting” în pomeţi şi s-a injectat singură cu ... ulei de gătit! Apoi, e uşor de ghicit: faţa ei, şi aşa tumefiată după atâtea intervenţii chirurgicale, a devenit monstruoasă!

Acum, în plină criză economică, e interesant de urmărit dacă popularitatea acestui trend va creşte sau nu. E posibil, însă, ca oamenii să îşi dorească un nou look indiferent de cost, crezând că numai aşa pot obţine un job mai bine plătit sau pot atrage atenţia unei persoane de sex opus.

Ai o problemă legată de aspectul tău exterior şi toate acestea te-au făcut să suferi? Îţi oferim o a doua şansă pentru a-ţi recăpăta încrederea în tine!

Tu ai apela la chirurgia estetică sau eşti pentru frumuseţea naturală?

 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies