Fii sic la inceput de primavara! Trei coafuri pe care TREBUIE sa le incerci - VIDEO

Fii sic la inceput de primavara! Trei coafuri pe care TREBUIE sa le incerci - VIDEO
Citeste mai mult despre: frumusete, coafuri deosebite, impletituri, moda
Data publicarii: 24 Martie 2012

Impletiturile sunt sic si se afla in trenduri si in aceasta primavara, de aceea ti-am pregatit trei coafuri simple si usor de realizat ca sa fii fresh in fiecare zi. Cu putina rabdare si un strop de indemanare vei arata superb si nu vei avea probleme cu firele de par rebele.

1. Spicul  dublu care se termina intr-o coada este o coafura pe care poti sa ti-l faci singura acasa si care nu necesita foarte mult timp. Primul pas este sa iti piepteni parul si sa il separi in doua parti ca sa-l poti impleti cu usurinta.

Apoi, iei prima parte de par si incepi sa o impletesti ca pe un spic normal, lasand putin par liber la baza gatului. Ulterior, impletesti complet si a doua parte de par, folosind suvitele de la prima codita, astfel incat coada finala sa fie amplasata pe unul dintre umerii tai.

Poti lua o suvita de par cu care sa acoperi elasticul inestetic si da-ti cu fixativ pe aceea suvita ca sa fii sigura ca nu se desface. Urmatorul pas este optional: adica poti ondula parul din coada, pentru un look rebel sau il poti lasa drept.

Vide-oul de mai jos iti va arata cum trebuie sa arate coafura la final. Succes!


2. Impletitura retro cu doua codite este o coafura simpla care nu permite parului sa iti intre in ochi. Mai intai alege doua suvite de par, ambele din lateral, pe care le vei impleti complet. Apoi, ia fiecare codita impletita si incearca sa ii dai un aspect rebel tragand usor de impletitura. 

Urmatorul pas este acesta: ia prima codita si prinde-o la spate cu o agrafa si repeta etapa si cu cealalta codita. Parul care iti ramane pe spate poate fi ondulat sau poate fi indreptat cu placa, depinde de preferintele fiecarei persoane.

Acum esti gata pentru o zi plina de evenimente!



3. Coada de peste este o coafura frumoasa si, cu toate ca aspectul final pare sofisticat, in realitate acesta este un mod simplu de a-ti aranja parul.

Daca vrei o coada de peste cu aspect neglijent, lasa-ti parul usor ciufulit, insa, daca vrei o coada impecabila, piaoptana-te inainte de a incepe a te coafa. Apoi, prindeti parul intr-o coada cu un elastic transparent sau unul de culoarea nuantei tale de par.

Etapa urmatoare presupune sa imparti coada deja prinsa in doua parti egale; ulterior ia o suvita de par din prima parte de par si adu-o spre interiorul cozii in partea a doua de par. Repeta procesul si pentru cealalta parte de par si continua asa pana cand termini de impletit toata coada. Ca sa nu sugrumi firele de par, trage usor de impletitura, asa parul tau va avea un aspect estetic. 


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies