Fernando Colunga si Lucero taiesc o iubire patimasa in „Stapana”

Fernando Colunga si Lucero taiesc o iubire patimasa in „Stapana”
Citeste mai mult despre: Fernando Colunga, Lucero, Sapana
Data publicarii: 10 Septembrie 2011

Cel mai sexy actor de telenovele, Fernando Colunga isi intalneste „Stapana” ACASA, din 12 septembrie, in fiecare zi de la 19.30. Una dintre cele mai indragite povesti de iubire de pe micile ecrane, „Stapana”, ii aduce impreuna ACASA pe Fernando Colunga si Lucero, iar distributia este completata de nume celebre din industria telenovelelor, precum Gabriela Spanic, David Zepeda, Sergio Goyri, Jacqueline Andere sau Eric del Castillo.

Telenovela a inregistrat in Statele Unite recorduri de audienta, ultimul episod fiind urmarit de aproape sapte milioane de telespectatori, depasind audinetele unor seriale de succes precum „How I Met Your Mother”, sau „Doi barbati si jumatate”. Mai mult, „Stapana” a fost nominalizata la 11 premii TV Y Novelas si a castigat trei, inclusiv cel pentru „Cel mai bun actor intr-un rol principal”, acordat lui Fernando Colunga.

Emotionat de reactiile pozitive ale publicului, Fernando Colunga a declarat intr-un interviu ca intotdeauna asteapta cu inima stransa primele imagini din telenovelele la care lucreaza. „Mereu am emotii, sa nu crezi ca vei stii vreodata la ce sa te astepti atunci cand vezi primele imagini. Uneori, cred ca cel mai relaxat esti atunci cand termini un proiect, pentru ca vezi rezultatul, urmaresti reactia publicului, vezi unde trebuie sa mai lucrezi, sa ai mai multa grija. La inceput dai totul, dar nu stii daca va fi pe gustul publicului si evident esti preocupat sa fii la inaltime”, marturiseste Colunga.

Telespectatorii de ACASA i-au mai urmarit pe Fernando Colunga si Lucero impreuna in telenovela „Impreuna pentru totdeauna”, dar de data aceasta cei doi formeaza un cuplu pasional in „Stapana”. Dintr-o tanara fericita si plina de sperante, Valentina se transforma intr-o femeie rece, autoritara, o adevarata scorpie pentru cei care nu o cunosc cu adevarat. „Ca actrita, a fost un real efort aceasta transformare”, marturiseste Lucero.

„Am avut secvente lungi de plans si amaraciune si sper ca publicul sa aprecieze”. Actrita a mai mentionat ca momentul in care Valentina isi da seama ca Alonso nu va veni la biserica este o „scena cheie”. Datorita regizorului Salvador Garcini am descoperit emotii, senzatii, pe care nu le cunosteam la mine. Personajul incepe sa creasca si treptat, se desfasoara”, a spus actrita.

Cei doi se iubesc, se vede in felul in care isi reproseaza lucruri, este evident, nu sunt certuri intre oameni care nu se suporta, ci intre indragostiti”, Fernando Colunga.

Valentina crede din nou in iubire datorita lui Jose Miguel, care trezeste din nou in ea aceste sentimente frumoase, zambeste, e fericita, se simte completa”, comenteaza Lucero. Totusi, „Stapana” nu este pregatita sa-si daruiasca inima celui care ar putea fi iubirea vietii ei. „Nu e foarte cooperanta la inceput, dar pe parcurs incepe sa se deschida”, spune Colunga. „Ea are motive intemeiate sa-l respinga pe Jose Miguel la inceput. Reactiile ei nu sunt gratuite, are motive importante”. Lucero s-a aratat incantata de reactiile pozitive pe care telenovela le-a starnit in randul publicului si in plus, a marturisit ca pentru ea a fost o sansa incredibila sa lucreze alaturi de actori mari, precum Eric del Castillo, Jacqueline Andere, sau Silvia Pinal. „Am luat lectii de actorie gratis cu actori de prima mana”, spune Lucero. Actrita care a implinit 30 de ani de cariera pe platourile de filmare de la „Stapana”, Lucero este si cea care interpreteaza melodia de generic a telenovelei, „Golondrinas Viajeras”, alaturi de Joan Sebastian.

Mai sexy ca oricand, Gabriela Spanic, actrita care a vizitat Romania si a jucat si in telenovela „Numai iubirea” revine si ea pe micile ecrane in „Stapana”, dupa ce de curand era sa-si piarda viata, fiind otravita de asistenta ei personala. Gaby Spanic joaca in noua productie de ACASA un rol negativ, alaturi de David Zepeda, actorul pe care publicul de ACASA l-a putut urmari anul trecut in telenovela „Predestinati”. „Personajul Ivanei a fost unul foarte puternic din punct de vedere emotional, un porsonaj care a placut publicului, in ciuda criticilor”, se mandreste Gaby Spanic. Dupa ce a urmarit scenele picante dintre ea si David Zepeda, Gabriela Spanic a lansat o provocare fanelor care ar putea fi geloase pe ea. „Sunt scene foarte puternice, iar personajul meu se saruta cu toata lumea. Dar ca fetele sa nu ma invidieze, daca racesc, sa-mi trimita numerele lor de telefon si ma inlocuiesc la filmari”, a declarat razand actrita.

Pentru filmarile care au avut loc in locatii splendide din statul Hidalgo, Mexic, echipa de productie a trecut prin nenumarate aventuri. Au inchiriat 50 de vite si cai pentru scenele in care Valentina si Jose Miguel se cearta cu privire la granitele dintre terenurile lor. Au ramas impotmoliti cu camioanele care transportau echipamentul pe drumurile de tara, au trecut prin inundatii in sezonul ploios, sau au filmat ore in sir sub un soare arzator. In plus, actorii au luat si lectii de alpinism pentru filmarile care au avut loc in minele Carrizal din Hidalgo. Totusi, eforturile au meritat, iar telenovela s-a bucurat de aprecierea publicului din peste 25 de tari.

Telespectatorii vor putea urmari povestea de iubire dintre Lucero si Fernando Colunga in „Stapana”, din 12 septembrie, in fiecare zi de la 19.30, ACASA.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies