Fashion event! Masini noi, vedete si fete frumoase, in tinute semnate de designeri celebri!

Fashion event! Masini noi, vedete si fete frumoase, in tinute semnate de designeri celebri!
Data publicarii: 09 Mai 2009

Joi, 7 mai, o mulţime de vedete s-au adunat la un eveniment unde barbatii au avut ce vedea: masini noi si fete frumoase, imbracate dupa ultimele trenduri de designeri romani de renume!

Dupa ce ai vazut imagini de la eveniment la “Povestiri de noapte” si ai aflat ce parere au avut vedetele despre ceea ce au vazut, ai ocazia de a afla mai multe amanunte despre colectiile vestimentare care au fost prezentate.

Designerii ale caror creatii au fost prezente pe podium o data cu lansarea unui nou model de masina care se poate incadra in trendurii au fost Andreea Bădală, Claudia Castrase, Andra Clitan, Lena Criveanu, Mirela Diaconu, Kristina Dragomir, Galina Pânzaru, Maria Lucia Hohan, Laura Lazăr, MINI, Geanina Punkosti, Clara Rotescu Smiling Shoes, Cristian Samfira, Kinga Varga si Corina Vlădescu.

Andreea Bădală
Colecţia prezentată de Andreea Bădală se bazează pe îmbinarea de forme masculine şi feminine. Silueta este redefinită prin supradimensionarea umerilor sau a şoldurilor, iar formele sunt clare şi geometrice, tăioase. Totul este îndulcit de elemente de lenjerie retro.

Andra Clitan
Colecţia se doreşte a fi una minimalistă în genere, urmând linii foarte clare, iar ca şi cromatică s-a mers pe pasteluri, respectiv gri-uri colorate, roz pudrat, bej, alb. Întrucât tricotajul manual este o caracteristică a designerului Andra Clitan, s-a ales introducerea de astfel de elemente şi în această colecţie, asociate însă cu voal din mătase naturală sau alte ţesături transparente.

Mirela Diaconu
Colecţiile semnate Mirela Diaconu se adresează unei femei elegante, cu o atitudine tinerească şi urbană, care ştie să facă alegeri îndrăzneţe. În seara aceasta prezintă o colecţie inspirată din opera fotografică a lui Helmut Newton. Creatoarea este o tânără designer şcolită la Milano, la Institutul NABA (Nuova Accademia di Belle Arti). A obţinut apoi o diplomă de “Accesories Designer” la Domus Academy. A debutat în modă în cadrul celei de a III a ediţii a Galei Avanpremiere. A urmat participarea la Festivalul de Modă de la Iaşi.

Kristina Dragomir
Primăvara are propriile ei viziuni. Elemente naturale se recompun acum fluid în formele şi culorile care ne-au lipsit luni întregi. “It's a fantasy spring” ar spune Kristina Dragomir care te invită să întâmpini primăvara cu o serie de accesorii-viziuni ale noului sezon.

În perfectă armonie cu linia corpului, accesoriile designerului şi artistului Kristina Dragomir şi-au găsit inspiraţia în imaginea femeii sensibile şi misterioase. Prin aceste accesorii smart casual care subliniază rafinamentul întregului ansamblu vestimentar, Kristina Dragomir ne propune creaţii în totalitate hand-made ce inspiră purtătoarei un lux discret şi care reprezintă o declaraţie de eleganţă pentru privitor. „Magia pe care o poate inspira un accesoriu ţine de o formă aparte de definire şi exprimare a personalităţii”, afirmă Kristina Dragomir.

Design-ul creaţiilor reunite în această colecţie de accesorii semnată Dog Work armonizează compoziţii volumetrice, texturi suprapuse şi forme elaborate, executate din materiale 100% naturale, cum ar fi inul neprelucrat alăturat aplicaţiilor din cauciuc, plută, piele sau rafie. Ca în cazul oricărui obiect de artă, toate aceste detalii sunt executate manual şi fac parte din povestea unică a fiecărui accesoriu în parte. „Ca artist plastic şi designer de accesorii, pot spune că am găsit forma ideală de metamorfozare a ţinutei. Fiecare dintre accesoriile mele are propria lui poveste, pe care o va duce mai departe atunci când cineva se va îndrăgosti de el”, consideră Kristina Dragomir.

Galina Pânzaru
Materialele tradiţionale ruseşti au fost sursa de inspiraţie pentru această colecţie. Rochiile variază de la cele cu linie lejeră, la cele care marchează talia, cu multe broderii florale tipic ruseşti, iar din punct de vedere cromatic au fost alese culorile tari, ornamentaţia, decoraţiunile şi textura – inspirate şi ele tot din costumele tradiţionale ruseşti. Accentul este pus pe imprimeuri, broderii şi volume, care valorifică la maxim feminitatea.

Smiling Shoes
INSPIRAŢIE: O zi din viaţa ta!
CUVINTE CHEIE: City chic. Declaraţie de feminitate. Forme geometrice. Detalii paietate. Înălţimi sofisticate. Stiletto sau platforme. Lipsa tocurilor. Amestec de texturi. Prelucrări de laser şi perforaţii. Catifelat sau lăcuit.
CROMATICA: Extreme. Metalizat versus mat. Albastru – violet – fucsia – gri – bej – alb - negru. Tonuri şi nuanţe variate.
COLOR ME UP, o nouă filă din povestea 'smiling'.

Clara Rotescu - Sunshine in IBIZA!
Soarele răsare în IBIZA ca nicăieri în lume! Doar aici răsăritul de soare se contopeşte în fiecare dimineaţă cu ultimele acorduri ale petrecerilor all-night long! Nicăieri Marea Mediterana nu atinge cu mai multă senzualitate gleznele zeiţelor contemporane ca în paradisul natural al tinerilor jet set!
În acest décor plin de magnetism, energie, senzualitate şi fumuseţe îşi plasează Clara Rotescu cea de a patra colecţie a sa. Creionată pentru a învălui trupuri înfierbântate de soare, colecţia Sunshine in IBIZA este o acuarelă delicată şi preţioasă: pasteluri şi nuanţe intense sunt diluate într-o colecţie proaspată şi plină de feminitate.

Rochii albe, fine, îmbogăţite cu broderii manuale realizate cu fir de mătase deschid peisajul cromatic al colecţiei. Rochii şi tunici aquamarin, turcoaz, verde şi albastru crează un caleidoscop dinamic alături de piese “fierbinţi” roşii, ciclam şi orange, toate punctate de încălţămintea-bijuterie creată de Marina Stoica. Este o selecţie practică şi comodă de piese resort- weare care valorifică însă elemente arty spectaculoase: broderie, aplicaţii, pietre şi împletituri într-o manieră rafinată şi elegantă.

Clara Rotescu nu se dezminte şi foloşeste preferatele sale imprimeuri florale alături de construcţii picturale îndrăzneţe, pe piese specifice: pantaloni scurţi sau pantaloni lungi şi largi, rochii şi tricouri ori tunici şi cardigane. Nici o combinaţie însă nu păcătuieşte prin aglomerarea de culori sau forme, păstrând echilibrul armoniei între formă, culoare, imprimeu, accesorii şi atmosferă.

Kinga Varga - RIVIERA 2009
Exista cochilii care, puse la ureche, ne fac să auzim limpede, desluşit, glasul mării. Riviera 09 seamănă cu o astfel de cochilie - chiar dacă este, de fapt, o colecţie ale cărei piese nu ne fac să auzim marea, dar aproape că ne fac să o vedem. Tonurile ţinutelor, verdele lor marin, albastrul celest, oranjul asfinţiturilor, albul defilărilor fantastice de nori - toate cheamă în minte culorile unui spectacol unic, pe care numai din largul mării îl putem contempla.

Costumele de baie Kinga Varga îmbie la mângâierea apei şi a soarelui, rochiile scurte reclamă ca pe nişte accesorii fireşti legănarea valurilor şi suflarea brizei, de răcoarea căreia vă feresc însă pantalonii şi rochiile lungi, în nopţile de plimbări pe punte sau faleză.

Realizate exclusiv din fire naturale, tricoturile colecţiei pret-a-porter Riviera 09, cu tematică de croazieră, dovedesc că întâlnirea fericită dintre imaginaţie, navigaţie şi fire poate da naştere şi altor colecţii decât cele de noduri marinăreşti.

 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies