Cutremur la Palat! Regele Charles are cancer

Cutremur la Palat! Regele Charles are cancer
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 05 Februarie 2024

Suveranul Marii Britanii și-a descoperit afecțiunea odată cu investigațiile realizate pentru prostată.

De ceea ce se temeau fanii monarhiei britanice, din păcate, e adevărat: regele are cancer!

Palatul Buckingham tocmai a confirmat cumplita veste, la nici un an de la Încoronarea lui Charles pe tronul Marii Britanii. „În timpul recentei intervenții spitalicești a regelui pentru o mărire benignă a prostatei, a fost observată o problemă separată de îngrijorare”, se arată în comunicatul remis de biroul de presă al Palatului Buckingham. „Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice.”

Cu toate acestea, Charles nu se retrage complet din îndatoririle sale de monarh. „În toată această perioadă, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile de stat și de actele oficiale ca de obicei. Regele este recunoscător echipei sale medicale pentru intervenția rapidă, care a fost posibilă datorită procedurii sale recente din spital. El rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice depline.”

Totodată, această transparență manifestată fără precedent de Casa Regală are și un mesaj public: „Majestatea Sa a ales să împărtășească diagnosticul său pentru a preveni speculațiile și în speranța că poate ajuta la înțelegerea publică a tuturor celor din întreaga lume care sunt afectați de cancer.“

Vestea despre lupta continuă a lui Charles vine la doar câteva ore după ce monarhul a fost văzut pentru prima dată după ce a fost externat de la Clinica din Londra, unde a petrecut mai multe zile recuperându-se în urma unei proceduri de corecție a prostatei. Cu Regina Camilla alături de el, cuplul regal a salutat binevoitorii în timp ce au participat la o slujbă la Biserica Sfânta Maria Magdalena de pe domeniul Sandringham, pe 4 februarie. El a fost tratat la aceeași instituție ca nora Kate Middleton, care a suferit o intervenție chirurgicală abdominală planificată în prealabil. 

Regele Charles al III-lea se bucură de-o largă simpatie și în România, atât ca văr al Majestății Sale Margareta, cât și ca vizitator fidel al țării noastre, ca iubitor al plaiurilor mioritice și proprietar de case tradiționale transilvănene. 

FOTO: Casa Regală britanică

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies