Coafuri si machiaje potrivite pentru toamna – GALERIE FOTO

Coafuri si machiaje potrivite pentru toamna – GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: machiaj, coafuri, toamna
Data publicarii: 14 August 2011

Desi de cele mai multe ori se spune ca femeia arata cel mai bine fara machiaj, trebuie sa recunoastem ca toate apelam la unele trucuri, cel putin din cand in cand si acest lucru ne face sa aratam mult mai odihnite, cu un ten mai matosas si cu trasaturile fetei accentuate. Din nefericire, vara este cam pe picior de plecare, asa ca trebuie sa ne orientam urgent catre ceea ce se poarta in materie de machiaj si coafura pentru aceasta toamna.

Pentru machiaj, constatam o revenire la tonurile pamantului pe pleoape, iar buzele au de cele mai multe ori o nuanta nude, naturala.  Tot pentru aceasta toamna sunt rcomandate nuantele de sampanie iar pentru obraji putin fard in nuanta piersicii.

Alegerea unui creion de ochi potrivit poate crea efectul de ochi mai mari si mai expresivi, spune makeup artistul Tina Turnboe, care a lucrat cu staruri precum Natalie Portman si Julianne Moore.

Adauga aloe fondului tau de ten. Aceasta ii va da o consistenta mai cremoasa, a spus makeup artistul Bertt Freedman, care a ajutat femei precum Vanessa Hudgens sau Leighton Meester sa arate fabulos.

Daca pe parcursul zilei esti nevoita sa iti refaci machiajul, poti sa iesi din aceasta rutina si sa folosesti un fond de ten pudra in loc de o formula lichida. Chiar daca exista mai multe tipuri de fond de ten in functie de tipurile de piele, cand vine vorba de viteza aplicarii, majoritatea femeilor sunt de acord ca un fond de ten pudra este cel mai usor de aplicat si este si cel care rezista si cel mai mult. Cand alegi acest tip de fond de ten, este mai bine sa alegi o pensula pentru aplicarea pudrei si nu un burete, deoarece cu ajutorul pensulei speciale vei obtine un look mult mai natural.

Ca sa capeti un aspect stralucitor, aplica putin fard bronzant pe tample si pe pometi. Nu evita acele locuri pe care de obicei le uiti cand te machiezi, cum sunt  lobii urechilor. De obicei aceasta zona are o alta nuanta decat restul fetei,  pentru ca aici nu aplici fond de ten si cand iti ridici parul arati putin ciudat.

Urmeaza conturul buzelor, cu un creion in aceeasi nuanta ca si rujul. Atentie: ideea e nu sa iti conturezi vizibil buzele, ci sa impiedici rujul sa curga pe timpul zilei. Daca nu respecti aceasta regula, nu te menajam: risti sa arati ca o pitzipoanca.

In ceea ce priveste rimelul, tine ochii deschisi in timp ce esti “in actiune” si machiaza-ti genele de sus si cele de jos pe rand, curbandu-le si alungindu-le cu rabdare. Nu trece cu periuta rimelului de mai mult de trei ori peste fiecare rand de gene, ca sa nu le incarci.

Rujurile mate sau semimate sunt mai rezistente pe buze decat glosul sau rujurile cu textura cremoasa. Pune o picatura de fond de ten si pe buze si intinde bine pentru a crea o baza de machiaj pentru buze.

In privita coafurii se constata o revenire a stilului anilor 60, cu tot felul de bentite si accesorii pe cap. De asemenea, cocurile cu un aer usor neglijent sunt la mare cautare. Daca ai parul scurt, ginionul tau . Ar fi cazul sa il lasi urgent sa creasca si daca nu toamna asta, macar pana la primavara vei avea si tu un par care se incadreaza in tendinte. Mai grav este daca pana atunci moda se schimba din nou. Tot ceea ce poti sa speri este ca acest curent o sa tina o perioada mai lunga sa poti sa prinzi si tu ceva din farmecul lui.

Totul incepe insa cu un sampon si un balsam bun. Ai grija sa iti alegi un sampon potrivit pentru tipul tau de par si un balsam hidratant. De asemenea, orice tip de par ai avea, nu uita ca o masca hidratanta pe saptamana este obligatorie pentru parul tau.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies