Cinema, karaoke sau teatru? 10 idei COOL pentru prima întâlnire!

Cinema, karaoke sau teatru? 10 idei COOL pentru prima întâlnire!
Citeste mai mult despre: prima intalnire
Data publicarii: 12 Februarie 2009

Prima întâlnire este o piatră de încercare pentru orice relaţie! Poate fi, la fel de bine, un vis frumos sau te poţi plictisi atât de rău, că n-o să-ţi mai doreşti o a doua întâlnire!

Nu contează prea mult dacă arăţi incredibil, dacă ajungeţi să vă plictisiţi împreună, chiar de la prima întâlnire! De aceea, trebuie să găsiţi o formă de distracţie care să vă convină la amândoi!

Opţiunile care vă stau la dispoziţie depinde de bugetul vostru, de interese tale şi ale lui şi de dorinţa de a încerca lucruri noi. E important să îţi consulţi partenerul şi să vă puneţi de acord asupra coordonatelor primei întâlniri!

1. O variantă clasică este să mergeţi la cinema. Alegeţi de comun acord ce film veţi viziona, iar apoi veţi avea, cu siguranţă, subiecte de discuţie!

2. Poţi ieşi cu partenerul tău la cină. Alegeţi un restaurant cu o atmosferă plăcută, intimă, unde să puteţi vorbi în linişte.

3. Dacă amândurora vă place să dansaţi, clubul e cel mai potrivit loc pentru voi! Fie că mergeţi într-un loc cu muzică disco, R&B, rock sau oldies, în funcţie de gusturile voastre, cert e că vă veţi distra pe cinste!

4. Dacă vă place muzica, însă la dans nu vă pricepeţi aşa de bine, cel mai bine ar fi să vă luaţi bilete la un concert! Şansele ca trupa ta preferată să fie în oraş şi să ţină un concert exact în acea perioadă sunt destul de reduse, însă şi trupele locale sunt o opţiune de luat în seamă. Cine ştie, poate vei descoperi nişte muzicieni talentaţi, de care nici nu ştiai că sunt atât de aproape de tine!

5. Pentru karaoke, este nevoie de mai multă îndrăzneală, însă e o experienţă pe care trebuie să o încerci şi tu! Alegeţi-vă câteva piese favorite şi lăsaţi-vă purtaţi de val!

6. Dacă amândoi sunteţi iubitori de animale, puteţi merge la grădina zoologică, la acvariu sau la un spectacol de circ. Puteţi duce de mâncare animăluţelor şi, cu siguranţă, activitatea asta vă va apropia mai mult!

7. Pentru firile active şi pline de energie, o plimbare în doi cu bicicleta sau rolele este ideală! Dacă doriţi adrenalină şi senzaţii noi şi tari, puteţi încerca să mergeţi la călărit, să faceţi climbing sau să închiriaţi un ATV! Înotul este o altă opţiune demnă de toată atenţia, mai ales că astfel îţi vei putea etala nurii în faţa lui, fără riscul de a părea vulgară sau exagerată…

8. Puţină competiţie nu strică deloc la prima întâlnire! Puteţi merge să jucaţi biliard, bowling, baschet, tenis sau, de ce nu, şah în parc!

9. Dacă însă preferi să îi urmăreşti pe alţii în timp ce concurează, cumpăraţi-vă bilete la un meci de fotbal, handbal sau la o cursă de cai, orice, cu condiţia să vă placă la amândoi

10. Nu e nicidecum periculos să vă culturalizaţi puţin la prima întâlnire! Fie că alegeţi operă, teatru, balet, un muzeu sau o galerie de artă, veţi petrece timp de calitate împreună şi veţi afla lucruri noi!

 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies