Cezara Dafinescu: "Amandoi eram casatoriti, dar... trebuia sa fim unul cu altul" - VIDEO

Cezara Dafinescu: Amandoi eram casatoriti, dar... trebuia sa fim unul cu altul - VIDEO
Data publicarii: 10 Aprilie 2011

Dupa 23 de ani in care si-a impartit viata cu un alt barbat, actorul George Motoi, Cezara Dafinescu si-a descoperit sufletul pereche si a divortat. 

Duminica, 10 aprilie Olivia Steer a adus ACASA o noua “Doamna de poveste”: Cezara Dafinescu. O femeie de o frumusete rapitoare, fosta campioana la atletism si colega cu Ilie Nastase in lotul national, Cezara Dafinescu a fost nevoita sa lupte cu prejudecata potrivit careia o femeie frumoasa este frumoasa si atat.

Eu trebuia sa muncesc de doua ori mai mult decat o alta actrita mai putin frumoasa, pentru ca nu mi se ierta faptul ca aratam foarte bine”, i-a marturisit Oliviei Steer.

Actrita isi aminteste despre ce a simtit cand s-a indragostit cu adevarat. "Cand vine norul ala superb de primavara, plutesti si nu stii cum te afunzi. Amandoi eram casatoriti, dar... trebuia sa fim unul cu altul", poveste marea actrita.

Povestea de iubire cu cel de-al doilea sot, Gelu Fronea, a aparut pe neasteptate, a fost intensa si a fost curmata brusc de moartea barbatului iubit, intr-un accident cumplit de motocicleta.

"La ora 1:00 am vorbit cu el si la ora 3:00 m-a sunat politia sa-mi spuna ca motocicleta este la ei. Eu voiam sa mor", marturiseste cu lacrimi in ochi Cezara Dafinescu.

"Poate ca s-a intamplat asa pentru ca l-am iubit prea mult!", considera ea.

Cezara Dafinescu, o "Doamna de poveste" care a varsat lacrimi de iubire.

Marea iubire a Cezarei Dafinescu a fost Gelu, barbatul pentru care nu a stat pe ganduri si a pus capat unei casnicii de nu mai putin de 23 de ani cu actorul George Motoi. ”Eu consider ca am facut un gest de curaj  sa spun: ”George, il iubesc pe x, vreau sa divortam!”. Ma intreb oare i-ar fi convenit sa-l mint? Nu cred ca puteam eu”, a marturisit actrita.

Am simtit ca Gelu este sufletul meu pereche si acum, dupa atatia ani, am in minte privirea si ochii lui. Perioada aia a fost momentul meu in care am renuntat la teatru si, pentru un om care a iubit atat de mult si isi iubeste atat de mult meseria, asta a fost definitoriu pentru dragostea asta.  Pe mine nu m-a mai interesat teatrul si a fost perioada mea, de vreo 6 ani, in care am vrut sa fiu sotie, amanta, gospodina, tot ce vrei”, spune Cezara Dafinescu despre casnicia ei cu Gelu, cel de-al doilea sot.

Dupa ce sotul ei a pierit, dupa ce a disparut marea ei dragoste, Cezara a vrut sa moara. “A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicleta, cu 60 de kilometri la ora. M-am dus la spital si am stat 4 zile, el nu a murit, de cat de puternic era organismul. Era, bineinteles, conectat la aparate, iar eu, in nebunia mea, eram sigura ca se va face bine. Un an de zile dupa socul asta, dupa moartea lui, nu am fost om. De fapt eu vroiam sa mor.”

Dar Cezara Dafinescu a decis sa lupte pentru viata ei de dragul fiicei si al celor doi nepoti. O poveste de viata cutremuratoare, despre cum sa inveti sa traiesti dupa ce iti pierzi sufletul pereche!

Vezi aici partea a doua din acest interviu emotionant!


Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies