Cel mai bine imbracate actrite de pe covorul rosu la Premiile Oscar 2011 - GALERIE FOTO

Cel mai bine imbracate actrite de pe covorul rosu la Premiile Oscar 2011 - GALERIE FOTO
Data publicarii: 28 Februarie 2011

Ca in fiecare an, vedetele au afisat tinute fabuloase pe covorul rosu la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2011. Unele au facut alegeri care le-au avantajat, altele au fost atente mai mult la brand, alegand tinute care nu li se potriveau look-ului sau conformatiei.

Pe cele care au optat pentru rochii potrivite pentru ele le puteti admira in GALERIA FOTO de mai jos:

Reese Witherspoon

Actrita a optat pentru o rochie in stilul anilor '60 neagra cu alb, semnată Giorgio Armani Prive. Si coafura vedetei a fost tot in stil retro. Pentru a completa tinuta, Witherspoon a ales un colier de un milion de dolari, cu diamante si smaralde.

Natalie Portman

Actrita, care a luat Oscarul pentru interpretarea sa din filmul "Lebada neagra", a ales o rochie in stil empire, intr-o nuanta neobisnuita de violet, semnata Rodarte accesorizată cu bijuterii Tiffany.

Sandra Bullock

Vedeta a ales o rochie rosie, cu spatele gol, semnată Vera Wang si bijuterii Harry Winston.

Amy Adams

Actrita a stralucit pe covorul rosu intr-o rochie bleumarin din paiete, accesorizata cu bijuterii in valoare de peste 1,3 milioane de dolari de la Cartier.

Halle Berry

Frumoasa actrita a ales o rochie intr-o nuanta pastel cu cristale de la Marchesa şi bijuterii cu diamante de la Neil Lane.

Gwyneth Paltrow

Vedeta a fost foarte chic intr-o rochie simpla dintr-un material argintiu stralucitor semnata de Calvin Klein si bijuterii de la Louis Vuitton.

Jennifer Hudson

Vedeta a ales tot o rochie Versace intr-o nuanta de portocalie strallucitoare. trena rochiei lui Hudson a fost atat d elunga, incat pentru a putea sa mearga pe covorul rosu a avut nevoie de ajutor.

Mila Kunis

Vedeta din "Lebada neagra" a stralucit pe covorul rosu intr-o rochie drapata din dantela semnata Elie Saab accesorizata cu bijuterii de la Neil Lane.

Penelope Cruz

la numai cateva saptamani dupa nastere, Cruz a aparut mai sexy ca niciodata pe covorul rosu, purtand o rochie visinie cu paiete semnata L'Wren Scott.

Nicole Kidman

Vedeta a ales o rochie alba cu spatele gol de la Dior Haute Couture si diamante de la Fred Leighton.

Jennifer Lawrence

Tanara actrita a avut o rochie foarte simpla, rosie, semnata Calvin Klein si bijuterii de la Chopard.

Michelle Williams

Vedeta a optat pentru o rochie in stil vintage, de la Chanel Haute Couture,a ccesorizată cu diamante de la Harry Winston.

Anne Hathaway

Actrita a avut o aparitie spectaculoasa la oscaruri, imbracata intr-o rochie rosie de tafta de la Valentino la care a adaugat bijuterii Tiffany.

Cate Blanchet

Celebra actrita a avut o paritie cu totul speciala la gala de decernare a premiilor Oscar, purtand o rochie de culoarea lavandei cu broderii galbene semnata Givenchy Haute Couture. Totodata ea a afisat si o noua tunsoare - un bob foarte chic.

Scarlett Johansson

Frumoasa blonda a atras toate privirile in rochia ei de dantela violet de la Dolce & Gabbana si bijuterii de smaralde si diamante de la Anna Hu Haute Joaillerie.

Mandy Moore

Actrita a imbracat o rochie Monique L'Hullier construita din doua parti, cea de sus din multe paiete stralucitoare si cea de jos dintr-un material fluid intr-o nauanta pala. Vedeta a ales bijuterii Chopard.

Credit foto: Getty Images

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies