Ce nu stiai despre actorii din telenovela “Parola: te iubesc”. Afla pasiunile mai putin obisnuite ale actorilor

Ce nu stiai despre actorii din telenovela Parola: te iubesc . Afla pasiunile mai putin obisnuite ale actorilor
Data publicarii: 17 Iulie 2017

Noua productie turceasca “Parola: te iubesc” este o comedie romantica presarata cu intrigi, intamplari amuzante si jocuri complicate ale dragostei. Pelicula prezinta o poveste de dragoste spumoasa si este difuzata de luni pana vineri la Acasa TV, de la ora 20:00.

Titlul original este Inadina Ask si inseamna dragoste incapatanata in limba turca. Personajele telenovelei au vieti interesante nu numai in pelicula, ci si in viata reala.

Acelya Topaloglu, actrita din rolul principal care o interpreteaza pe simpatica Defne este pasionata de dans si a studiat la una dintre cele mai cunoscute scoli de dans din Turcia “Tan Sagturk Dance Academy”. Inainte de a studia actoria, a facut parte din Fire of Anatolia, un grup de dans din Turcia, popular in toata lumea. Mai tarziu a devenit interesata de teatru si a studiat actoria.


Can Yaman, cel  ce il interpreteaza pe Yalin, de care se indragosteste Dafne in film este nepotul unei familii nobile din Turcia.  A ajuns actor din pura intamplare. Meseria sa este de avocat si nu a urmat niciun fel de cursuri de actorie. Initial a cochetat cu modellingul, iar prietenii l-au indemnat sa inceapa o cariera in acest domeniu. Lookul sau atragator i-a adus celebritatea si pe Instagram unde a strans peste 300.000 de fani. In timpul liber, obisnuieste sa mearga la vanatoare si adora sa se plimbe prin paduri. 


Eren Vurdem (Cinar Barutcu) , fratele lui Defne in telenovela, are o pasiune pentru arme de tot felul si este expert in a le manui.  Un alt talent de al sau, in afara de cel actoricesc, este cantatul. Pe contul sau de Instagram se gasesc numeroase video-uri in care actorul canta la chitara si interpreteaza diferite melodii vocal, avand o voce minunata.  

 

#gun #speed

A post shared by Eren Vurdem (@thevurdem) on


 
Cevahir Turan, actrita de o frumusete rapitoare care o interpreteaza pe Ezgi Aksoy, a studiat in Olanda un domeniu care nu are legatura deloc cu jocul actoricesc: economia. Apoi a decis sa-si urmeze vechea pasiune si a luat lectii de canto la Codarts. A studiat la Conservatorul din Istanbul si ulterior a terminat facultatea de teatru. Frumoasa turcoaica vorbeste si limba germana. 
 
De asemenea, pictatul si fotografia sunt unele dintre hobbiurile actritei,  aceasta obtinand  premii pentru fotografie in Turcia si Olanda. A jucat in diverse reclame in Germania si Olanda.. Pe Instagram apare intr-un video alaturi de Eren  Vurdem in care actorul canta la chitara, iar frumoasa Cevahir il acompaniaza cu vocea. 
 
 

#improvisational ☺️ Doğaçlama ????

A post shared by Cevahir Turan (@cevahirturan) on


 
 

İyi bayramlar ☺️

A post shared by Cevahir Turan (@cevahirturan) on


Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Draga mama
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    120 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Sa invingi regretul
    120 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Draga mama
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    135 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Draga mama
    120 min
Modifică setările cookies