Carmen Villalobos a avut dureri mari la sani din cauza bandajelor in care a fost incorsetata

Carmen Villalobos a avut dureri mari la sani din cauza bandajelor in care a fost incorsetata
Data publicarii: 22 Iunie 2009

Povestea care a socat o lume intreaga, telenovela fenomen “Fara sâni nu exista Paradis” are marea premiera astazi, de la 20:30. Telespectatorii o vor putea cunoaste pe Catalina, interpretata de actrita Carmen Villalobos, si vor trai alaturi de ea fiecare moment al povestii sale pasionante din “Fara sâni nu exista Paradis”, de luni pina vineri, de la 20:30.

Carmen Villalobos, actrita care interpreteaza personajul principal in telenovela “Fara sani nu exista Paradis”, nu a avut o sarcina usoara pe platourile de filmare. Sacrificiile au meritat, insa, iar telenovela a avut un succes rasunator in America de Sud si Statele Unite.

Carmen Villalobos a fost in fiecare zi de filmare prizoniera unor bandaje incomode, pentru a ascunde dimensiunile naturale ale bustului sau. “Este foarte dificil sa joci cu o asemenea presiune pe sani”, spune actrita care a trebuit sa si slabeasca foarte mult pentru rolul Catalinei.

Cel mai dureros a fost momentul in care a trebuit sa port  costum de baie, iar bandajele nu mai puteau fi mascate cu o bluza. Atunci am fost infasata foarte strans in dreptul sanilor si am avut niste dureri foarte puternice”, povesteste Carmen Villalobos.

O productie extravaganta prin detaliile socante, care atrage atentia publicului asupra unor probleme fierbinti, precum operatiile estetice, traficul de droguri, sau prostitutia, “Fara sani nu exista Paradis” a reusit sa spulbere recordurile de audienta stabilite de telenovela “Betty cea urata” atat in America de Sud cat si in Statele Unite.

In Statele Unite, telenovela a depasit orice asteptari in materie de audiente, milioane de oameni urmarind cu sufletul la gura aventurile Catalinei, “Fara sani nu exista Paradis” devenind astfel noua telenovela de senzatie a Americilor. In plus, “Fara sani nu exista Paradis” s-a bucurat in Statele Unite de un succes atat de mare, incat postul de televiziune NBC planuieste sa realizeze o versiune in limba engleza a telenovelei.

“E ciudat cum lumea te ridica pe un piedestal dupa ce ai jucat un rol. De multe ori uita ca sunt o persoana normala. Este flatant sa stii ca ceea ce faci cu multa dragoste si dedicare este atit de bine primit de public”, se destainuie Carmen Villalobos.

“Fara sani nu exista paradis” este povestea Catalinei (Carmen Villalobos), o tanara care provine dintr-un sat mic si saracacios din Columbia. Catalina este dispusa sa riste totul pentru a scapa de saracie si pentru a-si implini visurile, chiar daca pentru asta isi pune in pericol integritatea si chiar viata. Catalina si fratele ei, Bayron (Juan Diego Sanchez), au fost crescuti de mama lor, Dona Hilda (Catherine Siachoque), o femeie foarte frumoasa si muncitoare, dar care nu a avut posibilitatea sa le ofere copiilor ei luxul la care acestia ravnesc. Catalina este foarte frumoasa, dar sufera pentru ca nu are sani proeminenti, atribut care le ajuta pe celelalte fete din oras sa presteze servicii sexuale platite pentru barbatii influenti si puternici care fac parte dintr-o retea de traficanti de droguri. Yesica (Maria Fernanda Yepez), cea mai buna prietena a Catalinei, este cea care o aduce pe Catalina pe drumul spre pierzanie, convingind-o ca operatia la sani este singura solutie de a scapa de saracie.


Odata intrata in lumea traficantilor, Catalina este manipulata de Lorena (Aylín Mujica), care alaturi de Martinez (Guillermo Quintanilla), un barbat influent din Cartelul Juarez, le convinge pe tinere sa-si faca operatie de marire a sanilor sub pretextul ca asa vor avea o viata mai buna in afara tarii.

Aventurile Catalinei pot fi urmarite de luni pana vineri de la ora 20:30.


 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies