Andreea Antonescu si Andreea Balan, reunite de un eveniment special: crestinarea micutei Sienna - VIDEO

Andreea Antonescu si Andreea Balan, reunite de un eveniment special: crestinarea micutei Sienna - VIDEO
Data publicarii: 19 Septembrie 2011

Andreea Antonescu a reaparut in public, dupa o lunga perioada de absenta, cu ocazia crestinarii fetitei sale, Sienna. A fost o ceremonie tinuta cu usile inchise si foarte bine pazite de garzile de corp angajate pentru acest eveniment.

Proaspata mamica si-a permis luxul de a se purta cu presa asa cum numai vedetele de la Hollywood o fac atunci cand se simt hartuite. Cu toate ca nu a fost agresata de reprezentantii presei ci doar inoportunata cu cateva intrebari inofensive, Andreea a simtit nevoia sa-si protejeze integritatea fizica, cu ajutorul catorva gorile furioase.

Evenimentul de sambata nu a fost sosirea vreunui presedinte sau nunta unei dive de talia Madonnei. A fost botezul fetitei Andreei Antonescu si a lui Traian Spak. Dupa ceremonie, flancata de doua gorile bine antrenate sa dea din maini, proaspata mamica s-a grabit sa se faca nevazuta.

Nasa Andreea Balan a fost ceva mai darnica cu informatiile inca de cand a sosit la biserica. Putin stinghera si neinsotita de iubitul sau Keo, Andreea Balan, vizibil incurcata de intrebarile presei, a raspuns evaziv intrebarilor.

Nu a fost pentru prima oara cand Andreea Balan si-a incurcat pasii in trena rochei. La intrarea in biserica, in timp ce zburda alaturi de prietena ei ca in vremurile de glorie ale trupei Andre, nasica a dat de greu. Lungimea rochiei a fost  de vina.

Ferita de ochii presei a fost si micuta Sienna Andreea, inca de la sosire. Dupa ce micuta a avut grija sa-i strice putin coafura mamei sale, a fost dusa, degraba, departe de ochii privitorilor.

Singura persoana care a avut bunavointa sa impartaseasca cate ceva din frumoasa experienta prin care urma sa treaca, a fost fratele proaspetei mamici. Razvan a jucat, de asemenea, rolul celui de-al doilea parinte spiritual al micutei.

Ceremonia s-a tinut cu portile inchise, departe de ochii si urechile presei. Daca Andreea Antonescu s-a  purtat cu presa exact asa cum o face o diva plictisita de solicitarile fanilor si tematoare pentru integritatea ei fizica si psihica, cate ceva despre cum a decurs slujba de crestinatre, am aflat tot de la fratele artistei.

Incarcatura spirituala a ceremoniei a facut-o pe Andreea Balan sa jubileze. Senina si zambitoare, nasa micutei Sienna, a trait intens fiecare clipa a sfantului botez.

Prostii sau nu, trupa care a facut istorie in anii 1999 si 2000, intitulata sugestiv Andre, s-a destramat subit iar pustoaicele numite pe atunci "printesele muzicii dance din Romania", au urmat fiecare o cariera solo. Idoli pustimii din toata tara, cele doua Andrele au lasat mostenire muzicii romanesti hit-uri precum "Mosule ce tanar esti" sau "Lasa-ma papa la mare".

Inca de la inceput, carierele solo au fost incununate de succes, insa dintre cele doua doar domnisoara Balan a fost constanta si inca de cand a spus adio trupei Andre, si-a lansat repejor un album pentru a ramane vie in amintirea fanilor de odinioara. Andreea Antonescu nu a fost deranjata de faptul ca a intrat intr-un con de umbra pe plan muzical dupa lansarea albumului solo AndreEA.

S-a facut insa remarcata prin pasiunile pe care si le-a cultivat cu grija: shopping-ul si vacantele alaturi de iubitul sau Traian Spak. Andreea Antonescu nu a renuntat totusi la concerte iar in curand va scoate un nou album si un videoclip.

Ne permitem astfel sa ne intrebam daca nu cumva prezenta Andreei Balan in preajma Andreei Antonescu tine si de o strategie de promovare daca ne gandim ca dintre cele doua, in acest moment, pe val muzical este doar Andreea Balan.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies