Mod de preparare:
Se amesteca faina cu sarea, se cerne, dupa care se adauga drojdia si zaharul si se omogenizeaza. Apa calduta se amesteca cu uleiul dupa care se adauga peste faina, amestecand cu ajutorul unui mixer. Se frământă aluatul cu mâna sau cu spiralele mixerului şi se lasă la dospit pana isi dubleaza volumul.
Se împarte aluatul în două. Fiecare parte se întinde pe masa de lucru. Grosimea aluatului întins trebuie să fie de circa 5 mm. Aluatul se taie cu ajutorul unei forme inimioară. Câte 4 din bucăţile de aluat obţinute se aşează pe tava unsă sub formă de trifoi cu 4 foi. Se ung cu apă sau cu ulei de masline, se ornează cu seminţele pentru ornat şi se mai lasă 15 minute la crescut. Se dau la cuptor şi se coc aproximativ 20 minute.
Cuptor electric: 200 ° C
Cuptor cu gaz: Treapta 4
Timp de coacere: cca. 20 minute
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|