Pregatim o supa de carne din osul de vita si legume.
Dovleceii se vor curata de coaja si li se va scoate miezul. Se pregateste umplutura din : carnea de vita tocata , 2 cepe taiate marunt, piper, sare , orez, miezul de franzela si ou. Se umplu dovleceii, care se fierb apoi in supa de carne strecurata. Batem intr-un castron galbenusurile cu smantina, punem peste ciorba, apoi acrim cu bors si ii dam aroma cu marar si patrunjel tocate fin.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | O propunere virala 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 60 min
|
22:30 | O nunta ca-n povesti 120 min
|
00:30 | Regina 105 min
|
02:15 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
04:15 | O nunta ca-n povesti 105 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|