Ingrediente:
250 g faina
1 lingurita praf de copt de la Dr. Oetker
125 g zahar
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
3 galbenusuri de ou
200 g unt rece
125 g migdale macinate
Pentru decor:
50 g zahar pudra
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Cuptorul se princalzeste la 180 ◦C.
Se ia o tava si se tapeteaza cu hartie de copt.
Faina se amesteca cu praful de copt. Apoi se adauga restul ingredientelor pentru aluat si se amesteca cu ajutorul unui mixer, folosind spiralele pentru aluat. Dupa omogenizare, se aduna tot aluatul intr-o bila si se asaza pe masa de lucru.
Se formeaza rulouri de aproximativ 1,5 cm grosime si se taie la 5-6 cm lungime, care modeleaza apoi sub forma de semiluna si se asaza in tava.
Fursecurile se coc timp de 10 -15 minute si se pudreaza cu amestecul de zahar pudra si zahar vanilinat cat inca sunt calde.
Se procedeaza similar cu urmatoarele tavi, pana la terminarea aluatului.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | ProVerde 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Dragoste si design 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Ceva despre mine 120 min
|
23:45 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
03:00 | ProVerde 30 min
|
03:30 | Lectii de viata 45 min
|
04:15 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
04:30 | Ceva despre mine 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|