Ingrediente:
2 teline de marime potrivita, sare, piper, 3 oua, 250 g fulgi de ovaz, patrunjel verde, marar verde, 2 linguri de faina, ulei pentru prajit, 250 g iaurt de oaie sau bivolita, 3 catei de usturoi, marar.
Mod de preparare:
Telina se curata si se taie in felii de 5 mm grosime, care se sareaza-pipereaza si se oparesc in apa. Feliile, usor inmuiate, se trec prin faina, ou si fulgi de ovaz si se prajesc in ulei. Se servesc cu iaurt amestecat cu usturoi zdrobit, marar tocat, sare si piper .
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | ProVerde 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Dragoste si design 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Ceva despre mine 120 min
|
23:45 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
03:00 | ProVerde 30 min
|
03:30 | Lectii de viata 45 min
|
04:15 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
04:30 | Ceva despre mine 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|