Reteta de ACASA - 16 mai 2012 - Ficat de vitel cu mustar si ceapa

Reteta de ACASA - 16 mai 2012 - Ficat de vitel cu mustar si ceapa
Data publicarii: 16 Mai 2012

Ingrediente: Ulei de masline , 100 g unt, 3 cepe taiate rondele , 1 virf cutit zahar, sare, piper negru, cimbru proaspat, 1 lingura otet aromat, 700 g cartofi , 1 ceasca lapte, 1 lingura mustar cu boabe, frunze de salvie, 500 g ficat de vitel, zeama de lamaie.

Mod de preparare: Ceapa rondele se caleste in 25 g unt si 1 lingura de ulei, pe foc mic cu vasul acoperit. Se adauga cimbru, zahar, sare, piper, si se baga la cuptor pina cind ceapa incepe sa-si schimbe culoarea . Scoatem vasul si turnam otetul. Cit sta ceapa la cuptor fierbem cartofii curatati si taiati cuburi in apa cu sare , apoi ii scurgem de apa si se prepara un piure cremos din cartofi, lapte , unt , mustar, sare si piper .
Intr-o tigaie se incing uleiul si untul ramase , citeva frunze de salvie si feliile de ficat si se lasa sa se prajeasca la foc iute. Cind sunt gata se scot pe farfurie si in sosul ramas se pune 1 lingura zeama de lamiie.
PE farfurii se aseaza piure , ceapa si ficat, peste care se toarna sos.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies