Mod de preparare: 200 g zahar se topeste , se adauga untul si se lasa pe foc pina se obtine un caramel. Fructele se curata de coaja, se taie in felii groase si se pun in sosul caramel lasindu-se pe foc 1 min. Acest amestec se rastoarna intr-o forma pentru cuptor unsa cu unt.
Se freaca galbenusurile de ou cu zaharul ramas, se adauga laptele si esenta de vanilie si albusurile batute spuma . La final se pune faina in ploaie amestecind cu grija aluatul si totul se aseaza peste fructe .Se misca vasul pentruca aluatul sa intre printre fructe si se lasa la cuptor 40-45 min.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | O propunere virala 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 60 min
|
22:30 | O nunta ca-n povesti 120 min
|
00:30 | Regina 105 min
|
02:15 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
04:15 | O nunta ca-n povesti 105 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|