Mod de preparare:
Muschiul de porc se desface ca o plapuma care se sareaza- pipereaza- boiaza –cimbreaza . Se aseaza si felii de slaninuta dupa care se ruleaza si se leaga cu sfoara . Se aseaza in tava de cuptor , se pudreaza cu sare si piper , se stropeste cu ulei , un pahar de apa si se lasa in cuptor acoperita cu folie pina se patrunde .
In acest timp varza se taie fideluta , se toaca ceapa si se calesc in ulei , adaugindu-se 2 foi de dafin, costita afumata si taiata marunt , sare , chimen . Cu acest amestec se umplu merele carora s-a taiat capacul si au fost scoase cotoarele . Cand carnea a devenit frageda , luam folia , asezam merel umplute si mai lasam la cuptor pina carnea s-a rumenit si merele s-au copt.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|