Ingrediente:
6 foi fine de clatite , 500 g spanac , sare, piper , 200 g crema de brinza , 100 g nuci prajite si taiate , 12 felii de somon afumat, 50 g smintina fermentata, 50 g unt.
Mod de preparare:
Spanacul curatat si spalat se opareste , dupa care se trage in unt , condimentindu-se cu sare si piper.
Crema de brinza se amesteca cu nucile prajite si smintina.
Pe fiecare clatita se aseaza spanac , crema de brinza si cate 2 felii de somon, se ruleaza si se taie in jumatati . Un aperitiv special si foarte gustos , potrivit cu un vin alb.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | ProVerde 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Dragoste si design 120 min
|
12:00 | Numai langa tine 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 105 min
|
21:45 | Ceva despre mine 120 min
|
23:45 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
03:00 | ProVerde 30 min
|
03:30 | Lectii de viata 45 min
|
04:15 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
04:30 | Ceva despre mine 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|