Masterchef - Restul e plăcere. Pachețele de primăvară și frigărui din aripi de pui

Masterchef - Restul e plăcere. Pachețele de primăvară și frigărui din aripi de pui
Autor: Cristiana Trifu Data publicarii: 04 Mai 2022

În cea de-a patra ediție a show-ului ”Masterchef - Restul e plăcere”, de la ACASĂ, chef Foa a pregătit pachețele de primăvară cu legume și carne de porc și frigărui din aripi de pui.

”Pentru pachețelele în foi de orez am făcut două umpluturi. O umplutură cu fasole albă, fasole roșie, năut, ceapă, usturoi, puțin ardei iute, cu un dressing de sos de soia. Ar fi fost bun și puțin sos de pește și puțin oțet de orez. 

Am tăiat legumele în stil asiatic: am avut fructul dragonului, am avut castravete, am avut ardei gras verde, roșu, galben.

Între timp, am gătit fleica la cuptor pe care am marinat-o. Am lăsat-o să se crocănțească și, din carnea aia, plus restul de ingrediente, am făcut un al doilea tip de pachețele în foi de orez.

Pachețelele erau parfumate, aromate, am pus și niște mentă, am avut și niște salată.

Aripioarele le-am gătit la cuptor, le-am condimentat, le-am lăsat să fie crocante la exterior, le-am pus pe o frigăruie și al prezentat preparatul în team street food”.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Un print in Paradis
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Dragoste si design
    105 min
    23:30 Numele meu e Riza
    60 min
    00:30 Regina
    120 min
    02:30 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:30 Lectii de viata
    45 min
    04:15 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:45 Dragoste si design
    75 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies