Ingrediente:
- 1 kg. piept de porc dezosat
- 100 ml ulei
- 500g carne tocată amestec
- 1 ou
- 150 g bulion
- 100 g roşii cherry
- 100 g spanac
- 100 g turtă dulce
- 100g stafide
- coajă de portocală
- 100 ml rom
Mod de preparare:
Se condimentează pulpa de porc şi se lasă la macerat. Se amestecă apoi carnea tocată cu ou, coajă de portocală, stafide şi turtă dulce. Peste carnea de porc se aşează spanacul şi carnea tocată, iar la final se pun felii de morcov şi ţelină. Rulada se bagă la cuptor împreună cu legumele şi supa de carne. Se serveşte cu roşii cherry trase în tigaie, piure de castane şi piure de cartofi.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Imbratisarea ta 105 min
|
11:45 | Esmeralda 60 min
|
12:45 | Dragostea si banii 120 min
|
14:45 | Pamantul, Soarele si tu 135 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 105 min
|
18:45 | Inima nu minte 135 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Scorpionul 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 45 min
|
01:45 | Trei surori 150 min
|
04:15 | Acasa la romani 60 min
|
05:15 | Scorpionul 45 min
|
06:00 | Aproape de iubire 166 min
|