Ingrediente:
250g piept de pui
150g paste (pene)
50 ml ulei măsline
150g smântână dulce
150g ciuperci
150g roşii cherry
100ml vin alb
150g parmezan
Sare, piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă cu sare, după cum scrie pe pachet. Puiul se taie bucăţele potrivite, iar bucăţile se călesc în ulei. Se adaugă ciupercile feliate, roşiile cherry întregi şi se sting cu 100 ml vin alb sec. Când scade vinul, se adaugă 150 g smântână dulce şi se sărează - piperează. Se pun pastele fierte şi se serveşte cu parmezan ras.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Imbratisarea ta 105 min
|
11:45 | Esmeralda 60 min
|
12:45 | Dragostea si banii 120 min
|
14:45 | Pamantul, Soarele si tu 135 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 105 min
|
18:45 | Inima nu minte 135 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Scorpionul 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 45 min
|
01:45 | Trei surori 150 min
|
04:15 | Acasa la romani 60 min
|
05:15 | Scorpionul 45 min
|
06:00 | Aproape de iubire 166 min
|