Sumele incredibile pe care le fac manelistii dupa ce sustin un recital la o petrecere. Cati bani le intra acestora in buzunar

Sumele incredibile pe care le fac manelistii dupa ce sustin un recital la o petrecere. Cati bani le intra acestora in buzunar
Citeste mai mult despre: manele, Florin Salam
Data publicarii: 12 Iunie 2013

Au vile, masini si cistiguri fabuloase si se vorbeste ca ar pleca mai bogati cu mii bune de euro de la cantarile prestate cu diverse ocazii. Este vorba, desigur, de manelisti, animatorii petrecerilor fara numar. Chiar de curand, despre Jean de la Craiova s-a scris ca ar fi facut mai bine de 50 de mii de euro intr-o singura luna.

Astazi, impresarul Florin Petrescu, alias Axinte, va invita in culisele celor mai bogati manelisti sa aflati cine e number one. Veti afla, asadar, cine si-a blocat banii in case nevindute, dar si cine stie sa stringa din chirii. Veti descoperi cine si-a luat masini luxoase, dar si cine intretine sase familii si da si la ciine din banii cistigati din nunti, botezuri si cumetrii.

Topul neoficial al milionarilor despre care se zvoneste ca n-ar prea fi dusi pe la fisc, chiar acum...

Poate ca nu e tocmai la fel de precis precum redactorii revistelor cu profil financiar ce alcatuiesc topurile milionarilor lumii, dar Axinte stie perfect cam pe unde se situeaza averile manelistilor. Cunoaste foarte bine cotele cintaretilor de gen si cu siguranta ca Jean de la Craiova e pe unul dintre locurile fruntase in clasament. Totusi, cei 50 de mii de euro pe care presa a speculat ca i-ar fi cistigat Jean intr-o luna sint cam multi pentru a fi reali, da de inteles Axinte.

Onorariile nu sint foarte mari, zice impresarul, caci, la fel ca la frizeri, ospatari sau taximetristi, grosul se cistiga din bacsisuri, lipite, sub forma de bancnote, pe frunte sau aruncate, fara numar, asupra manelistului.

Sumele vehiculate sint uriase, daca ne gindim ca medici ori profesori cu ani buni de scoala nu cistiga atit nici macar intr-un an. Mai mult decit atit, exista voci care suspecteaza ca artistii in cauza nu si-ar prea face datoria de cetateni contribuabili. Mai exact, ca acestia nu si-ar declara spre a fi impozitate fabuloasele venituri din ocupatiile lor liber-profesioniste. Este cit se poate de posibil ca manelistii sa aiba lucruri mult mai bune de facut cu banii decit sa-i dea la stat.

Nu trebuie insa sa le plingeti de mila. Daca le ajung, asa precum lui Guta, pentru a tine 6 familii, inseamna ca banii nu sint deloc putini. Iar daca, cumva, vreodata, romanii din tara nu le vor mai aprecia ritmurile orientale, manelistii vor avea oricind posibilitatea de a le cinta compatriotilor de peste hotare, acolo unde muzica lor are din ce in ce mai mare succes.

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies