SOCANT! Extrem de multe femei sunt batute cu salbaticie de "partenerii" lor! VIDEO

SOCANT! Extrem de multe femei sunt batute cu salbaticie de partenerii lor! VIDEO
Data publicarii: 11 Mai 2010

Imagini de o cruzime greu de imaginat, cu barbati ce isi bat cu salbaticie femeile cu care-si impart viata, circula pe internet si au scandalizat opinia publica. Specialistii isi pun intrebarea daca aceste violente nu au devenit un fenomen in Romania.

Vorbim acum despre un subiect considerat tabu de unii, dar cat se poate de actual si de scandalos - violenta domestica. Despre femei... sotii ori iubite, batute crunt de barbatii care le-au iubit sau care inca mai pretind ca le iubesc.

"Povestirile adevarate" au difuzat un film in care o femeie este lovita cu zeci de pumni in fata si in rinichi de iubitul ei, gelos de la cateva... sms-uri. Fara aparare, femeia nu mai are putere sa spuna nici macar un cuvant.

Imaginile vorbesc de la sine. Din pacate aceste fapte nu sunt singulare si reprezinta tabloul sumbru al violentei domestice din Romania. In acest caz, un barbat in toata firea, isi loveste iubita in timp ce orbit de gelozie ii cere explicatii pentru cateva sms-uri, considerate de el dovada ca l-ar fi inselat.

Ca intr-o partida de box, blocata la perete, femeia nu poate reactiona in nici un fel la ploaia de lovituri,peste fata si la rinichi. Lovituri aplicate de aceeasi mana,mana cu care candva a mangaiat-o.  
Un alt caz asemanator a scandalizat opinia publica dupa ce a fost postat pe internet. Totul se pare ca a pornit de la o gluma facuta de femeie iubitului. Barbatul se enerveaza in schimb si fara sa stea pe ganduri ii aplica o bataie zdravana. Fata a fost scoasa din mainile iubitului de prietenii care filmau intreaga scena.

Din pacate, povestea acestei acestor doua fete este si povestea altor mii de femei! Mame, sotii... sunt batute, desfigurate, terorizate de barbatii lor, deveniti calai.
 
Sunt putine femei care isi fac curaj si merg la centrele specializate,pentru a fi consiliate, incercand sa scape in acest fel de iadul in care traiesc. O mare parte insa, se reintorc acasa si cosmarul reincepe

Elena Stanescu a ramas pe drumuri dupa ce barbatul pe care l-a iubit candva o batea in fiecare zi. Intr-o zi nu a mai batut-o. In schimb, s-a imbatat si a dat foc la casa.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies