Se scurg caisele de zeama si se taie in bucati, apoi se asazaintr-o forma de sufleu, unsa cu unt. 1 lingurita coaja de lamaie se amesteca cu zeama de la lamaie, cu miere si lichior si se stropesc fructele. Se pun migdalele si nucile tocate.
Se amesteca faina cu scortisoara, cu zaharul brun, cu untul taiat cuburi si se framanta un aluat faramicios, care se presara peste fructe. Se coace desertul 30 min la 175 grade, in cuptorul gata incins. Se serveste cu sos de vanilie.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Pamantul, Soarele si tu 60 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 60 min
|
02:00 | Trei surori 150 min
|
04:30 | Doctorul casei 45 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|