O poveste inedita, pasiuni si tradari impletite cu iubiri nemasurate – Anahi traieste intens o "Dragoste la indigo”. GALERIE FOTO

O poveste inedita, pasiuni si tradari impletite cu iubiri nemasurate ndash; Anahi traieste intens o Dragoste la indigo . GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: Anahi, Carlos Ponce, Dragoste la indigo, telenovele
Data publicarii: 15 Iulie 2012

O noua productie Televisa va incanta telespectatorii de ACASA, din 16 iulie, de la ora 18.30, de luni pana duminica. In “Dragoste la indigo” publicul o va revedea pe frumoasa actrita mexicana Anahí, ca protagonista. De data aceasta, ea este in postura unei femei tulburate de o dilema: aceea de a avea doua suflete pereche si nu poate renunta la niciunul dintre ele.

Telenovela “Dragoste la indigo”, ce este difuzata in peste 20 de tari si a castigat numeroase premii importante, a fost desemnata “telenovela anului 2011” in Mexic.

Protagonistii telenovelei, Anahí, Carlos Ponce si  Sergio Goyri dau nastere unei povesti controversate, in care o femeie este determinata sa duca o viata dubla. Aceasta realizeaza, din cauza unor impreujurari speciale, ca este casatorita cu doi barbati pe care ii iubeste in aceeasi masura. Ce se intampla cand destinul ii schimba complet viata si o forteaza sa ia cea mai grea decizie, aceea de a alege intre marile sale iubiri?

Anahí a cucerit publicul de acasa in telenovelele “Rebelde” si “RBD, La familia”, si-a incantat fanii in concertele sustinute cu trupa RBD si mai apoi, in primavara anului 2010, a revenit in tara noastra pentru prima data ca artista solo, intr-un concert exploziv si spectaculos, “Mi Delirio World Tour”.

Acum, dupa 7 ani in care nu s-a mai implicat in alt proiect de televiziune, actrita s-a intors pe platourile de filmare cu rolul din “Dragoste la indigo”, un personaj cu totul diferit de ceea ce interpretase pana atunci: “Nu incerc sa justific atitudinea Angelicai, insa nu putem sa judecam atata timp cat nu ne aflam in pielea personajului. Este o problema delicata, mai ales ca ea nu a dorit nicio clipa sa se intample asta, iar destinul i-a jucat feste”, declara Anahí. Actrita adauga cu zambetul pe buze: “Pot spune ca nu am plans niciodata atat de mult, insa m-am adaptat personajului meu. Povestea i-a incantat pe fanii mei si isi doresc din ce in ce mai multe sentimente, emotii, trairi intense.”

Partenerii lui Anahí sunt Carlos Ponce si Sergio Goyri, alaturi de care traieste doua superbe povesti de dragoste.       

Carlos Ponce interpreteaza personajul lui Santiago Ballesteros, un tanar arhitect atragator si carismatic. Acesta se indragosteste de Angelica si lupta pentru iubirea ei, in ciuda rautatilor mamei sale. El sufera un accident, in urma caruia este declarat mort, insa revine apoi in viata sotiei sale si o recucereste. Anahí si Carlos se inteleg foarte bine pe platourile de filmare, iar cel din urma declara: “Tin foarte mult la ea, este o actrita excelenta si o persoana extraordinara.”

Protagonistul ce intregeste triunghiul amoros este Sergio Goyri, care interpreteaza personajul lui Ricardo Valtierra Acesta este un barbat matur si un distins om de afaceri. Este amabil si sensibil. El este logodit cu Patricia, insa o paraseste cand o intalneste pe Angelica. Ricardo este fascinat de caracterul si farmecul ei si cei doi se casatoresc, dar el devine gelos si posesiv cand incepe sa banuiasca faptul ca nu este singurul barbat din viata ei.

Distributia telenovelei este completata de romanca Joanna Benedek, Jorge Ortiz de Pinedo, Laura León si numerosi actori care iau parte la aceasta poveste de dragoste.

Iubiri pasionale, doi barbati ce lupta pentru iubirea unei femei si tineri ce descopera secrete traumatizante ale parintilor, in “Dragoste la indigo” ce vine din 16 iulie, de la ora 18.30, de luni pana duminica, ACASA.
 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies